Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de Almere City Run op 16 juni. Heb jij een startbewijs en wil je jouw race extra betekenis geven door geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek, individueel of met een team? Maak hieronder een actiepagina aan. Jij bepaalt zelf je eigen streefbedrag. Dankjewel voor je bijdrage!

Schrijf je inKom in actie voor kankeronderzoek
___

Je actie

Maak een actiepagina aan. Ben je teamcaptain? Je kunt een team maken nadat je jouw account hebt aangemaakt. Ren je mee met een team? Dan ontvang je een uitnodiging van de teamcaptain waarmee je je kunt aanmelden. 

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken. Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je doel behaald? Dan zijn we weer een stukje dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Dankjewel! Samen hebben we de onmacht die kanker met zich meebrengt omgezet in kracht.

Start je actie nu


Almere City Run - acties
___

Samen komen we dichterbij.

Start je actie

Hoe KWF werkt aan een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

Top 10 fondsenwervers
___

De Almere City Run steunt KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat zijn de missiedoelen van KWF.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 45 duizend mensen aan de gevolgen van de ziekte. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. Dezelfde tijd om ongeveer 1 kilometer te lopen.

De Almere City Run geeft alle deelnemers de mogelijkheid om een actiepagina aan te maken en jouw deelname te laten sponsoren. Je kunt dat individueel doen, maar ook als team. Met jouw deelname en sponsoring steun je kankeronderzoek. Op deze pagina kun je een actiepagina aanmaken en je laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s, buren etc. Elke bijdrage is welkom! Samen komen we steeds dichterbij!

Hulp nodig?

Stuur een mailtje naar acties@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar (0900) 2020041. We helpen je graag.

Link naar tips

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.