Actiematerialen

Tips en actiematerialen
___

Geef jezelf een ambitieus doel en gebruik onze tips en actiematerialen. Daarmee enthousiasmeer je jouw netwerk en kun je om om donaties vragen. Je zult versteld staan van de familie, vrienden, collega’s en onbekenden die je zullen steunen.

Verander je manier van denken

Kanker raakt iedereen. Als je om donaties vraagt, zal het je verbazen hoeveel mensen je bedanken voor de kans die je biedt om een impact te maken.

Doneer zelf als eerste

De beste manier om anderen aan te sporen is door zelf het goede voorbeeld te geven. Kick-start je actie door zelf een donatie op je pagina te doen.

Maak het persoonlijk

Jij en jouw verhaal zijn uniek. Hoe persoonlijker je verhaal, hoe groter de kans dat mensen je zullen helpen. Zeker als het gaat over de impact van kanker.

Vraag, vraag, vraag

Als je niet vraagt, zul je het ook niet krijgen. Donaties komen soms uit de meest onverwachte hoeken. Zet je vraag breed uit en gebruik je netwerk. Niet geschoten is altijd mis. Ga voor voorbeeldberichten naar je dashboard.

Laat je dankbaarheid zien

Je kunt mensen niet genoeg bedanken. Laat je donateurs jouw voortgang zien en deel de impact die ze op je maken. Help de mensen uit je team met hun bedankjes op Facebook. Publiekelijk bedanken is een van de krachtigste manieren.

Get Social

Je zult er versteld van staan hoeveel mensen je steunen als je iets via WhatsApp, Facebook of Twitter deelt. Bekijk onze speciale social media-afbeeldingen in de toolkit voor inspiratie.

Download onze toolkit

In deze toolkit vind je onder andere:
___

  • Een handige poster
  • Visitekaartjes om uit te delen
  • Donatiepotwikkel
  • Sponsortips
  • Voorbeelden van social
    mediaberichten
  • Afbeeldingen voor social media
  • Actielogo

Losse downloads

___

Bekijk de downloads per stuk en download ze meteen

Stappenplan voor je actie

Stappenplan voor je actie

Een helder overzicht over hoe je een actie voor KWF opzet. Een geheugensteuntje zodat je niets vergeet.

Bekijk
Uitnodiging template

Uitnodiging template

Een handig voorbeeld dat je kunt gebruiken om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen om mee te doen aan je actie.

Bekijk
Social Media afbeeldingen

Social Media afbeeldingen

Handige afbeeldingen die je kunt plaatsen op social media. Om pijlsnel honderden mensen te bereiken. Plaats ze op Facebook en Twitter, Whats...

Bekijk
Voortgang-poster

Voortgang-poster

Een slimme poster die je kunt inkleuren om te laten zien hoeveel geld je al hebt opgehaald. Hang ‘m voor je raam, in de lift of op de koel...

Bekijk
Informatie-flyer

Informatie-flyer

Om uit te delen; een flyer met alle informatie over je actie. Waarom kom je in actie? Wat voor actie ga je doen? En wat gebeurt er met het g...

Bekijk
Actiekaartjes

Actiekaartjes

Een visitekaartje van je actie. Deel ze uit. Want dan heeft iedereen de informatie van je actie bij de hand. Dan kunnen ze jouw actie bekijk...

Bekijk
Donatie-wikkel

Donatie-wikkel

Maak je eigen donatiepot. Print de wikkel en plak ‘m op een pot of een fles. Zet de pot op de toonbank in een winkel, op kantoor of in de ...

Bekijk
Handtekening in e-mail

Handtekening in e-mail

Laat bij elk mailtje zien dat je actie voert voor KWF. Met een handige footer die je als handtekening in je e-mail kunt zetten.

Bekijk
Bedank-certificaat

Bedank-certificaat

Een warm bedankje voor iedereen die jou heeft geholpen. Een officieel certificaat van jouw actie.

Bekijk
Actielogo

Actielogo

Als je actie voert voor KWF wil je dat natuurlijk laten zien. Gebruik ons actielogo om aan te geven dat je voor ons in actie komt.

Bekijk