Evenementinformatie

Marathon Eindhoven
___

Op zondag 13 oktober 2019 vindt de Marathon Eindhoven plaats. We zorgen ervoor dat je je goed voorbereidt voor de start. De hoofdafstand is de marathon, maar je kunt ook andere afstanden rennen.
De Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant. De marathon staat bekend om zijn snelle parcours en de gezellige sfeer door de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. Deelnemers kunnen 5, 10, 21 of 42 kilometer hardlopen langs alle highlights van de stad, zoals het Philips Stadion, Evoluon en de High Tech Campus. Onze experts en supporters staan op je te wachten bij de finish!

  • Inschrijfkosten 15 euro
  • Startbewijs via KWF
  • Minimaal 250 euro sponsorgeld ophalen
  • Ren tegen kanker T-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Toegang tot de Ren tegen kanker VIP-ruimte
  • Training door topexperts en loopschema
  • Deelname aan de Ren tegen kanker-community
  • Een eigen actiepagina
  • Fondsenwervende tips en tricks

Gadgets

Ren mee met Ren tegen kanker, om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van donaties, krijg je van ons een leuke gadget!

Ren tegen kanker met je collega’s

Met Ren tegen kanker krijg je de kans om samen met je collega's een unieke hardloopervaring te delen. Via de inschrijfpagina van Ren tegen kanker is er de mogelijkheid om als team deel te nemen aan één van de events. Alle persoonlijke pagina’s zijn aan elkaar gekoppeld, zodat zichtbaar is hoeveel jullie als bedrijf samen ophalen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. Heb je speciale wensen of heb je je al ingeschreven voor een event en wil je ook als bedrijf in actie komen? Mail naar Peter Neuhuijs voor meer info: pneuhuijs@kwf.nl.

“Je ziet pijn en verdriet maar je kunt niets doen”

Wat de impact van kanker is, dat weten Dieuwertje (32) en Maartje (25) maar al te goed. Vijf jaar geleden verloor Dieuwertje haar vader aan de gevolgen van de ziekte. Maartje begeleidt mensen met psychosociale problemen als gevolg van de ziekte. Doordat ze samen de halve Marathon Eindhoven renden en geld inzamelden voor KWF Kankerbestrijding is er is een vriendschap voor het leven ontstaan. Lees het verhaal.

   

Schrijf je in