Veelgestelde vragen

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

KWF vraagt geen inschrijfgeld. Je kunt op twee manieren in actie komen.

1) Schrijf je in en haal vóór 1 september minimaal 500 euro op. Dan krijg je het startbewijs van KWF én een uniek Fiets tegen kanker-shirt. Lukt dit je onverhoopt niet, dan kun je via de evenementorganisatie je ticket kopen. Hoe dan ook ben jij erbij!

2) Schrijf je in via de organisatie van de Harbour Tour voor een afstand naar keuze en maak een actiepagina aan. Er geldt dan geen minimumbedrag aan sponsorgeld. Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het Fiets tegen kanker-shirt!

Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?

Heb je je via KWF ingeschreven? Dan krijg je het startbewijs van KWF én een uniek Fiets tegen kanker-shirt, als je vóór 1 september 500 euro hebt opgehaald. Lukt dit je onverhoopt niet, dan kun je via de evenementorganisatie je ticket kopen. Hoe dan ook ben jij erbij!

Heb je je ingeschreven via de Harbour Tour en alleen actiepagina gemaakt? Dan vragen wij geen minimum sponsorbedrag.

Ik heb me een individuele actiepagina gemaakt, maar hoor bij een team, kunnen jullie dit aanpassen?

Ja, dat kan. We kunnen jouw actiepagina toevoegen aan een teampagina. Stuur een mail naar fietstegenkanker@kwf.nl dan gaan we voor je aan de slag. Het is niet mogelijk om jouw individuele inschrijving achteraf om te zetten naar een teaminschrijving.

Vanaf hoeveel fietsers mag je een team samenstellen? En is er ook een maximaal aantal deelnemers?

Vanaf twee personen. Er is geen maximaal aantal vastgesteld.

Wanneer ontvang ik informatie over de dag zelf?

Informatie over het evenement, parkeren, catering etc ontvang je van de organisatie van het evenement. Informatie over Fiets tegen kanker, zoals je actiepagina, ontvang je van KWF.

Ik zie toch af van deelname. Wat gebeurt er met het opgehaalde geld?

Als je toch afziet van deelname nadat je je hebt aangemeld, worden de al ingezamelde gelden niet terugbetaald. Dit blijven donaties aan KWF.

Mijn werkgever wil mij sponsoren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via jouw actiepagina. Jouw werkgever ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling op het opgegeven e-mailadres.

Is het niet mogelijk om de donatie via jouw actiepagina over te maken? Stuur ons dan via fietstegenkanker@kwf.nl de volgende gegevens:
- Bedrijfsnaam
- Naam contactpersoon
- Donatiebedrag

We maken dan een donatieverzoek op (factuur). Op dit verzoek staat dan een referentienummer dat is gekoppeld aan jouw actie. Deze factuur kan via de bank worden betaald. Als de donatie bij ons op de rekening staat, voegen we dit handmatig toe aan jouw actiepagina.