Leiden Marathon

Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de Leiden Marathon op 18 en 19 mei. Heb jij een startbewijs en wil je jouw race extra betekenis geven door geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek, individueel of met een team? Maak hieronder een account aan en creëer een (team)pagina. Je bepaalt je eigen streefbedrag. Dankjewel voor je bijdrage!

Meer informatieWil je contact met iemand van team Ren tegen kanker?

We helpen je graag zo goed mogelijk. Onze relatiemanagers bieden ondersteuning. Stuur een mailtje naar rentegenkanker@kwf.nl. Wij brengen je dan zo snel mogelijk in contact met een relatiemanager.

Vraag over jouw actiepagina?

Wil je iets weten over je eigen actie? Bijvoorbeeld over hoe je je actie kunt promoten? Of wil je weten hoe je lid wordt van een bestaand team? Stuur dan een mail naar rentegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar (0900) 2020041.

Contact met de evenementorganisatie

Voor vragen over het evenement waaraan je deelneemt, neem contact op met de betreffende organisatie. De contactmogelijkheden vind je op de website van het evenement zelf.

Ren tegen kanker-community

Wil je een persoonlijk verhaal delen, heb je vragen over de voorbereiding of wil je alvast weten wie er nog meer meedoen aan het evenement waar jij aan deelneemt? Word dan lid van de Ren tegen kanker-community op Facebook!