Bedrijven

Ren en haal geld op met jouw collega's
___

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens Maastrichts Mooiste en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega's uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie.

Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt en draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Haal je persoonlijk minimaal 500 euro op? Dan belonen wij jou met ons unieke Ren tegen kanker-shirt!

Maak een actiepagina

Een actie starten met jouw bedrijf is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Koop zelf je startbewijs voor Maastrichts Mooiste en zamel via jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Maak een team aan en nodig al je collega's uit om mee te doen. Haal je persoonlijk 500 euro aan sponsorgeld op, dan belonen wij je met het unieke Ren tegen kanker - shirt!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij en collega's in actie komen voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Team Cromwell rent tegen kanker

Toen collega Ernestine de diagnose borstkanker kreeg, besloten haar collega's van Cromwell om in actie te komen voor Ren tegen kanker. Ze maakten een team en liepen bij de TCS Amsterdam Marathon mee voor Ernestine en voor KWF. In deze video vertellen zij hun verhaal.