Hoe werkt het?

Ren tegen kanker
___

Gratis startbewijs*

Ren mee met het KWF-team. Wij regelen jouw startnummer en je krijgt het unieke Ren tegen kanker-shirt. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit, en 500 euro sponsorgeld. Haal je voor 6 mei geen 500 euro op? Dan kun je alsnog een startbewijs kopen via Maastrichts Mooiste. Je bent er hoe dan ook bij!

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

*Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een gratis startbewijs. Je kunt nog wel een actiepagina maken en daarmee geld ophalen voor kankeronderzoek.

Maak een actiepagina

Regel je eigen startbewijs

Wil jij meedoen maar ren je een andere afstand? Of weet je niet of je 500 euro aan sponsorgeld ophaalt? Koop zelf je startbewijs voor Maastrichts Mooiste en zamel via jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de organisatie van Maastrichts Mooiste.

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

 

Gratis startbewijs

Regel je eigen startbewijs

Afstand 

Alle afstanden (5 km, 10 km
en 10 Engelse mijl)

Alle afstanden (5 km, 10 km en 10 Engelse mijl)

Startbewijs

Gratis via KWF

Koop jij zelf

Sponsorbedrag 

Minimaal 500 euro

Geen minimum

Ren tegen kanker-shirt 

Ja

Bij 500 euro sponsorgeld 

Actiepagina 

Ja

Ja

Facebook Community

Ja

Ja 

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen Ren tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een gratis startbewijs. Je kunt nog wel een actiepagina maken en daarmee geld ophalen voor kankeronderzoek.


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.