Actiematerialen

Fondsenwervende tips
___

Samen maken we het verschil voor mensen met kanker. Stel jezelf een ambitieus doel en gebruik onze tips en tools om jouw netwerk te enthousiasmeren en om donaties te vragen. Je zult versteld staan van de familie, vrienden, collega’s en vreemden die je zullen steunen.

Verander je manier van denken

Kanker raakt iedereen. Als je om donaties vraagt, zal het je verbazen hoeveel mensen je bedanken voor de kans die je biedt om een impact te maken.

Doneer zelf als eerste

De beste manier om anderen aan te sporen is door zelf het goede voorbeeld te geven. Kick-start je actie door zelf een donatie op je pagina te doen.

Maak het persoonlijk

Jij en jouw verhaal zijn uniek. Hoe persoonlijker je verhaal, hoe groter de kans dat mensen je zullen helpen. Zeker als het gaat over de impact van kanker.

Vraag, vraag, vraag

Als je niet vraagt, zul je het ook niet krijgen. Donaties komen soms uit de meest onverwachte hoeken. Zet je vraag breed uit en gebruik je netwerk. Niet geschoten is altijd mis. Ga voor voorbeeldberichten naar je dashboard.

Laat je dankbaarheid zien

Je kunt mensen niet genoeg bedanken. Laat je donateurs jouw voortgang zien en deel de impact die ze op je maken. Help de mensen uit je team met hun bedankjes op Facebook. Publiekelijk bedanken is een van de krachtigste manieren.

Get Social

Je zult er versteld van staan hoeveel mensen je steunen als je iets via WhatsApp, Facebook of Twitter deelt. Bekijk onze speciale social media-afbeeldingen in de toolkit voor inspiratie.

Download onze toolkit

In deze toolkit vind je alle Ren tegen kanker-sponsormiddelen!
___

  • Een handige poster
  • Visitekaartjes om uit te delen
  • Donatiepotwikkel
  • Sponsortips
  • Voorbeelden van social
    mediaberichten
  • Afbeeldingen voor social media

Losse downloads

Bekijk de downloads per stuk en download ze meteen

App je vrienden.

Supersnel al jouw contacten om een donatie vragen? Dat kan! Wij zetten alvast een handige tekst voor je klaar. Het werkt zo:
1. Klik op het WhatsApp logo. 2. Selecteer je contacten. 3. Versturen maar! Zo haal jij je streefbedrag in een handomdraai. 

Ren tegen kanker - Voortgang-poster

Ren tegen kanker - Voortgang-poster

Een poster waarmee je dmv een inkleur-thermometer kunt laten zien hoeveel geld je al hebt opgehaald. Hang ‘m op een zichtbare plek, zodat ...

View
Ren tegen kanker - Visitekaartjes

Ren tegen kanker - Visitekaartjes

Deel de kaartjes van je actie uit. Zo heeft iedereen jouw actie info bij de hand om te bekijken en doneren wanneer het hun uitkomt.

View
Ren tegen kanker - Donatiepot-wikkel

Ren tegen kanker - Donatiepot-wikkel

Maak je eigen donatiepot. Print de wikkel en plak ‘m op een pot zodat je ook op kantoor of in de kantine mensen kunt vragen om te doneren.

View
Fondsenwervende ideeën van A tot Z

Fondsenwervende ideeën van A tot Z

Een helder overzicht met tips voor fondsenwerving.

View
Voorbeelden social mediaberichten

Voorbeelden social mediaberichten

Geen inspiratie om een mooie tekst te schrijven over je actie? Met deze standaardteksten voor social media kom je een heel eind.

View
Ren tegen kanker - Afbeeldingen social media

Ren tegen kanker - Afbeeldingen social media

Handige afbeeldingen die je kunt plaatsen op Facebook, Twitter, LinkedIn of Whatsapp ze naar je vrienden. Vraag aan iedereen om ze te delen.

View