Ren voor het leven en tegen kanker. Met elke stap die je loopt, komen we dichterbij. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Kies een evenement
___

Positief als we zijn, zien we onszelf na de zomer weer meedoen aan grotere evenementen. Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom corona nauwlettend in de gaten, en zijn we afhankelijk van de organiserende partijen. Als de evenementen toch niet kunnen doorgaan, kijken we uiteraard naar een passende oplossing voor jullie deelname.

TCS Amsterdam Marathon -

17 oktober 2021

Ren mee in Amsterdam

TCS Amsterdam Marathon 2021

Op zondag 17 oktober 2021 vindt de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon plaats. Deze internationale marathon staat bekend om het vlakke én aantrekkelijke parcours met vele highlights door onze hoofdstad. Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de TCS Amsterdam Marathon!

 Bekijk

NN Marathon Rotterdam -

24 oktober 2021

Jubilieumeditie NN Marathon Rotterdam: VOL!

Al 40 jaar lang is de NN Marathon Rotterdam Marathon #demooiste marathon van Nederland. Elk jaar weer rennen tienduizenden deelnemers uit alle windstreken mee. En elk jaar steunt de NN Marathon Rotterdam Marathon een goed doel: dit jaar is dat KWF Kankerbestrijding. Vanwege het coronavirus is de Marathon Rotterdam verplaatst naar 24 oktober 2021. Helaas is de NN Marathon Rotterdam uitverkocht.

Marathon Eindhoven -

10 oktober 2021

Ren mee in Eindhoven

Marathon Eindhoven 2021

De Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden. Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Marathon Eindhoven!

 Bekijk

Utrecht Marathon

3 april 2022

Ren mee in Utrecht

Utrecht Marathon

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park vindt – na twee jaar afwezigheid wegens COVID-19 – plaats op zondag 3 april 2022. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld voor de editie die gepland stond in 2020 blijven geldig voor de 39e editie. Loop langs de Utrechtse highlights en finish op het Utrecht Science Park. Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Utrecht Marathon!

 Bekijk

Singelloop Utrecht

2 oktober 2022

Ren mee over de Singels

Singelloop Utrecht

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Jaarlijks starten duizenden lopers op de befaamde Maliebaan en het sfeervolle Wilhelminapark voor een route langs de authentieke Utrechtse Singels. Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Singelloop Utrecht!

Let op: 
Vanwege corona is dit evenement verplaatst naar 2 oktober 2022. 

 Bekijk

Ren tegen kanker-acties
___

Hoe KWF werkt aan een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker