Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de NN Marathon Rotterdam plaats?

De NN Marathon Rotterdam vindt plaats op 25 oktober 2020. In eerste instantie zou de NN Marathon Rotterdam plaatsvinden op 5 april 2020, maar wegens het coronavirus kon het evenement toen geen doorgang vinden. De organisatie van de NN Marathon Rotterdam heeft 25 oktober als nieuwe datum gekozen.

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

Je kunt je niet meer via KWF inschrijven; de tickets zijn uitverkocht.

Wanneer ontvangen we het dagprogramma en alle informatie over de dag zelf?

Deze informatie wordt maximaal 1,5 week van tevoren gemaild. Deelnemers ontvangen dan ook algemene informatie van de organisatie zelf. De informatie die wij je sturen, is leidend. 

Kan iemand anders voor mij lopen wanneer ik zelf onverwachts niet kan?

Ja, dat kan. Maar als het kort voor het event is, dan kan wellicht de naam niet meer veranderd worden op het startbewijs. Neem hierover contact op met Patricia via rentegenkanker@kwf.nl.

Kan ik mijn afstand ook nog wijzigen?

Dat kan tot zes weken voor het event. In ieder geval voordat de startnummers worden geprint.

Ik heb me individueel ingeschreven maar hoor bij een team, kunnen jullie dit aanpassen?

Je kunt bij inschrijving een team vormen. Is dit onverhoopt in het aanmeldproces niet goed verlopen, stuur dan direct een mail naar Patricia via rentegenkanker@kwf.nl. Het is niet mogelijk om jouw individuele inschrijving achteraf om te zetten naar een teaminschrijving.

Vanaf hoeveel lopers mag je een team samenstellen? En is er ook een maximaal aantal deelnemers?

Vanaf twee personen. Er is geen maximaal aantal vastgesteld.

Ik loop een snelle tijd en wil graag in een van de eerste startvakken starten, kan dat?

Je krijgt van ons een registratielink via e-mail zodra je 500 euro hebt opgehaald. Je kunt dan zelf je streeftijd opgeven en aan de hand daarvan word je in het juiste startvak geplaatst. Heb je al 500 euro opgehaald? We starten met het versturen van de registratielink vanaf 4 november.

Hoe laat is de start van de diverse afstanden?

Deze informatie kun je vinden op de website van het hardloopevent waar je aan meedoet.

Wat is het minimale sponsorbedrag dat ik moet ophalen om te kunnen deelnemen?

Als je hebt gekozen voor inschrijving via KWF, vragen wij je minimaal 500 euro op te halen. Dan ontvang je van ons het startbewijs en een uniek Ren tegen kanker-shirt. 

Als je je hebt ingeschreven via de NN Marathon Rotterdam, geldt er geen minimum bedrag aan sponsorgeld. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt.

Ik zie toch af van deelname. Wat gebeurt er met het opgehaalde geld?

Als je toch afziet van deelname nadat je je hebt aangemeld, worden de al ingezamelde gelden niet terugbetaald. Dit blijven donaties aan KWF.

Mijn werkgever wil mij sponsoren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via jouw actiepagina. Jouw werkgever ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling op het opgegeven e-mailadres.

Is het niet mogelijk om de donatie via jouw actiepagina over te maken? Stuur ons dan via acties@kwf.nl de volgende gegevens:
- Bedrijfsnaam
- Naam contactpersoon
- Donatiebedrag

We maken dan een donatieverzoek op (factuur). Op dit verzoek staat dan een referentienummer dat is gekoppeld aan jouw actie. Deze factuur kan via de bank worden betaald. Als de donatie bij ons op de rekening staat, voegen we dit handmatig toe aan jouw actiepagina.