Urban Trails

Maak een actiepagina

Bedrijven

Ren en haal geld op met jouw collega's

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens Urban Trails en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. 

Ik regel het zelf

Koop je eigen ticket en maak een actiepagina aan

Koop je ticket rechtstreeks bij de Urban Trails en maak vervolgens hier een persoonlijke actiepagina aan om geld in te zamelen voor kankeronderzoek

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina
  • Mails met handige tips & trucs voor een succesvolle actie

Een actie starten met jouw bedrijf is makkelijker dan je denkt


Start je actie

Ren tegen kanker tijdens de Urban Trails. Koop een ticket voor jouw Urban Trail-uitdaging en laat je sponsoren voor KWF.  Alleen of met een team van vrienden of collega's.
Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Ren tegen kanker-shirt! 


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij en collega's in actie komen voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Team Cromwell rent tegen kanker

Toen collega Ernestine de diagnose borstkanker kreeg, besloten haar collega's van Cromwell om in actie te komen voor Ren tegen kanker. Ze maakten een team en liepen bij de TCS Amsterdam Marathon mee voor Ernestine en voor KWF. In deze video vertellen zij hun verhaal.

Gebruik de actiematerialen

Handtekening in e-mail

Handtekening in e-mail

Laat bij elk mailtje zien dat je actie voert voor KWF. Met een handige footer die je als handtekening in je e-mail kunt zetten.

View
Ren tegen kanker - Voortgang-poster

Ren tegen kanker - Voortgang-poster

Een poster waarmee je dmv een inkleur-thermometer kunt laten zien hoeveel geld je al hebt opgehaald. Hang ‘m op een zichtbare plek, zodat ...

View
Fondsenwervende ideeën van A tot Z

Fondsenwervende ideeën van A tot Z

Een helder overzicht met tips voor fondsenwerving.

View
Ren tegen kanker - Afbeeldingen social media

Ren tegen kanker - Afbeeldingen social media

Handige afbeeldingen die je kunt plaatsen op Facebook, Twitter, LinkedIn of Whatsapp ze naar je vrienden. Vraag aan iedereen om ze te delen.

View

Veelgestelde vragen

Hoeveel lopers zitten er in een team? 

add remove

Een team bestaat uit minimaal 2 deelnemers. Er is geen maximum aantal teamleden.

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

add remove

1) Het inschrijven door een van de Urban Trail gaat via de website van de organisatie. Je koopt daar zelf je startbewijs. 

2) Vervolgens maak je een actiepagina aan. En start je met geld ophalen voor kankeronderzoek. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Ren tegen kanker-shirt! 

Mijn werkgever wil mij sponsoren. Hoe werkt dat?

add remove

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via jouw actiepagina. Jouw werkgever ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling op het opgegeven e-mailadres.

Is het niet mogelijk om de donatie via jouw actiepagina over te maken? Stuur ons dan via rentegenkanker@kwf.nl de volgende gegevens:
- Bedrijfsnaam
- Naam contactpersoon
- Donatiebedrag

We maken dan een donatieverzoek op (factuur). Op dit verzoek staat dan een referentienummer dat is gekoppeld aan jouw actie. Deze factuur kan via de bank worden betaald. Als de donatie bij ons op de rekening staat, voegen we dit handmatig toe aan jouw actiepagina.

KWF Kankerbestrijding

We zijn heel blij met jou als actievoerder. Want samen met onze actievoerders kan KWF het verschil maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Het leven zoveel mogelijk kunnen leven. Daar doen we samen alles voor.
Veel mensen zetten zich in voor KWF. We maken dankbaar gebruik van de kracht van onze samenleving.

Meer over KWF

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar rentegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten)
We helpen je graag.