Hoe werkt het?

Maak een actiepagina

Ren tegen kanker tijdens de Urben Trails
___

Steun KWF Kankerbestrijding door mee te lopen aan één van de Urban Trails in de verschillende steden. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en vóór het leven! Alleen of in een team met vrienden of collega's.
Ik regel het zelf

Koop je eigen ticket en maak een actiepagina aan

Koop je ticket rechtstreeks bij de Urban Trails en maak vervolgens hier een persoonlijke actiepagina aan om geld in te zamelen voor kankeronderzoek

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina
  • Mails met handige tips & trucs voor een succesvolle actie

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Ren tegen kanker tijdens de Urban Trails. Koop een ticket voor jouw Urban Trail-uitdaging en laat je sponsoren voor KWF.  Alleen of met een team van vrienden of collega's.
Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Ren tegen kanker-shirt! 

 


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.