Evenementinformatie

Op 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats! Een geweldige marathon dwars door de Domstad. Ren jij de 42, 21 of 10 kilometer? Ren met ons mee tegen kanker en voor het leven:

  • Inschrijfkosten €15
  • Startbewijs via KWF
  • Minimaal €250 sponsorgeld ophalen
  • Ren tegen kanker T-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Toegang tot de Ren tegen kanker VIP-ruimte
  • Training door topexperts en loopschema
  • Deelname aan de Ren tegen kanker-community
  • Een eigen actiepagina
  • Fondsenwervende tips en tricks

Prinses Máxima Centrum

KWF Kankerbestrijding steunt het onderzoek in Prinses Máxima Centrum door financiële bijdragen te leveren aan een breed scala aan onderzoeksprojecten.

Hoewel de overlevingskansen de afgelopen decennia enorm gestegen zijn, overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen die de diagnose hebben gekregen. In het Prinses Máxima Centrum bundelen zorgverleners en wetenschappers hun krachten om zo snel mogelijk tot nog betere behandelstrategieën te komen. Lees meer.

KWF Mini Marathon

Onderdeel van de Utrecht Marathon is de KWF Mini Marathon. Een run van 1,5 kilometer speciaal voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wil je samen met je zoon, dochter, neefje of nichtje rennen tegen kanker? Dat kan, met jullie eigen actiepagina om geld op te halen. Deelname kost 5 euro per kind, en we vragen jullie om minimaal 50 euro in te zamelen voor kankeronderzoek. Daarmee steunen jullie onderzoek naar kinderkanker in het Prinses Máxima Centrum.

Schrijf je nu in.

Gadgets

Ren mee met Ren tegen kanker, om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van donaties, krijg je van ons een leuke gadget!

Ren tegen kanker met je collega’s

Met Ren tegen kanker krijg je de kans om samen met je collega's een unieke hardloopervaring te delen. Via de inschrijfpagina van Ren tegen kanker is er de mogelijkheid om als team deel te nemen aan één van de events.
Alle persoonlijke pagina’s zijn aan elkaar gekoppeld, zodat zichtbaar is hoeveel jullie als bedrijf samen ophalen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. Heb je speciale wensen of heb je je al ingeschreven voor een event en wil je ook als bedrijf in actie komen? Mail naar Peter Neuhuijs voor meer info: pneuhuijs@kwf.nl.