Evenement informatie

Utrecht Marathon
___

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park wil de komende herfst óf anders in de lente van 2023 een nieuwe, frisse start maken en het mooie sportevenement verder uitbouwen. De voorbereiding op de geplande editie van 3 april aanstaande kende onder meer vanwege corona zó veel vertraging, tegenslag en onzekerheid, dat het evenement op die datum van de kalender is gehaald. De startbewijzen blijven geldig.

Loop langs verschillende Utrechtse highlights en finish op het Utrecht Science Park.  Ren jij (weer) mee door de prachtige Domstad? Geef jouw deelname extra betekenis en schrijf je in via KWF. Haal minimaal 500 euro op, en wij belonen je met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Haal je onverhoopt geen 500 euro op? Dan kun alsnog een startbewijs kopen via de Utrecht Marathon. Je bent er hoe dan ook bij!

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

Inschrijven tijdelijk gesloten

Ren tegen kanker met je collega’s

Ook met je bedrijf kun je tijdens Utrecht Marathon in actie komen voor baanbrekend kankeronderzoek. Voor de mogelijkheden en startbewijzen, neem je contact op via rentegenkanker@kwf.nl.

Heb je al een startbewijs via het Business Pakket van de Utrecht Marathon? Maak dan nu je actiepagina aan.

Inschrijven tijdelijk gesloten                    Meer informatie