Vebego Limburgs Mooiste

3 juni 2023

tot

€29.322

Huidig bedrag

33

Deelnemers

Fiets tegen kanker en haal geld op tijdens Vebego Limburgs Mooiste

Fiets op zaterdag 3 juni 2023 mee met Vebego Limburgs MooisteGeef jouw deelname extra betekenis door geld op te halen voor KWF.  Haal je vóór 1 mei 500 euro op? Dan ontvang jij een gratis Fiets tegen kanker-shirt en krijg je de kosten van jouw startbewijs teruggestort. 

Je actie


Maak een actiepagina aan en haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Je hebt tot 1 mei de tijd om het minimale sponsorbedrag te verzamelen. Haal je vóór 1 mei 500 euro op? Dan ontvang jij een gratis Fiets tegen kanker-shirt en krijg je de kosten van jouw startbewijs teruggestort. 

De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor KWF zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Koop zelf je startbewijs bij Vebego Limburgs Mooiste. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Fiets tegen kanker logo

Vebego Limburgs Mooiste

Geef jouw deelname aan Vebego Limburgs Mooiste éxtra betekenis en fiets tegen kanker. Maak een actiepagina en laat je sponsoren voor elke meter die je fietst. Elke euro die je ophaalt draagt bij aan een beter leven voor mensen die zijn geraakt door kanker. En haal je voor 1 mei 500 euro op? Dan krijg je van ons de kosten voor je startbewijs terug en belonen we je met het unieke Fiets tegen kanker - shirt! 

 • Verdien je startbewijs terug 
 • Gratis Fiets tegen kanker-shirt 
 • Een eigen actiepagina
 • Handige actiematerialen om jouw actie kracht bij te zetten
*Mits je voor 1 mei minimaal 500 euro aan sponsorgeld hebt opgehaald

De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Koop zelf je startbewijs bij Vebego Limburgs Mooiste. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Voor wie fiets jij?

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

Anouk fiets tegen kanker tijdens Vebego Limburgs Mooiste. Voor wie fiets jij?

“Ik fiets wel vaker een rondje om het Markemeer. Dat is zo'n 140 kilometer. De uitdaging zit hem voor mij in de 1900 hoogtemeters. Daarmee kom ik misschien een beetje in de buurt van de inspanningen die mijn cliënten leveren tijdens hun behandelingen."

Lees het verhaal van Anouk (26)

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

 • Het begint bij jou

 • en je vrienden

 • die samen geld ophalen voor

 • minder kanker

 • meer genezing

 • en een betere kwaliteit van leven

 • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar fietstegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten).
We helpen je graag.