Raised so far

€149.754

Our Goal

€100.000

Kom in actie voor kankeronderzoek
___

Je actie

Maak een actiepagina aan. Ben je teamcaptain? Je kunt een team maken nadat je jouw account hebt aangemaakt. Ren je mee met een team? Dan ontvang je een uitnodiging van de teamcaptain waarmee je je kunt aanmelden. 

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken. Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je doel behaald? Dan zijn we weer een stukje dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Dankjewel! Samen hebben we de onmacht die kanker met zich meebrengt omgezet in kracht.

Start je actie nu


Mutua Marathon - acties
___

Samen komen we dichterbij.

Start je actie

Hoe KWF werkt aan een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

Top 10 fondsenwervers
___

Een jaar na het overlijden van onze moeder besloten mijn broertje Sem en ik ons samen met onze club- en huisgenoten in te zetten voor onderzoek naar kanker. Uiteindelijk stonden we met 220 vrienden en kennissen aan de start op 16 oktober 2016 en hebben wij ruim €20.000 euro opgehaald voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Hier begon onze motivatie om te bewegen voor het goede doel.

Twee jaar later overlijden er nog steeds veel te veel mensen aan kanker en daarom hopen wij met de Mutua Marathon weer een steentje bij te kunnen dragen aan een kankervrije wereld. Op het moment staat de teller op 836 deelnemers die aan de start zullen staan in Amsterdam. Ons doel is om eind oktober een cheque van minimaal €100.000 euro te kunnen overhandigen aan een onderzoek naar immuuntherapie bij kanker.

Hulp nodig?

Stuur een mailtje naar acties@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar (0900) 2020041. We helpen je graag.

Link naar tips

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.