Vissenloop IJmuiden

3 juni 2023

Maak een actiepagina

tot

€24.732

Huidig bedrag

58

Deelnemers

Loop zaterdag 3 juni 2023 mee met de Vissenloop in IJmuiden. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw Vissenloop IJmuiden te laten sponsoren. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. 

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis ticket en het unieke Wandel tegen kanker–shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Je hebt tot 22 mei de tijd om het minimale sponsorbedrag te verzamelen. Haal je de 500 euro niet op tijd op? Dan kun je alsnog een startbewijs kopen via de organisatie van de Vissenloop.

De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor KWF. Koop zelf je startbewijs bij de organisatie van de Vissenloop

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht. 

Schrijf je nu in

Vissenloop IJmuiden

De 7e editie van de Vissenloop! Hét wandelevenement van IJmuiden. Wandel langs de vele bezienswaardigheden die IJmuiden rijk is. Kom wandelend meer te weten over het ontstaan, het visserij en scheepvaart verleden. Een prachtige wandeling met een feestelijke finish. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw Vissenloop IJmuiden te laten sponsoren. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. 

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.