Hoe werkt het?

Wandel tegen kanker
___

KWF regelt mijn startbewijs

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis ticket en het unieke Wandel tegen kanker–shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Je hebt tot 22 mei de tijd om het minimale sponsorbedrag te verzamelen. Haal je de 500 euro niet op tijd op? Dan kun je alsnog een startbewijs kopen via de organisatie van de Vissenloop Ijmuiden. 

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt 
  • Een eigen actiepagina
  • Jij zet je in om geld op te halen voor KWF

Schrijf je nu in

Ik regel mijn eigen startbewijs

Wil jij meedoen maar weet je niet of je 500 euro aan sponsorgeld ophaalt? Koop zelf je startbewijs bij de Vissenloop IJmuiden en zamel via jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de organisatie van de Vissenloop IJmuiden.

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald (voor 22 mei)
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je in via KWF en start meteen met fondsenwerven. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Haal je minimaal 500 euro aan sponsorgeld op? Dan belonen we je met een gratis ticket en het unieke Wandel tegen kanker-shirt


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht.