Wandel4daagse Alkmaar

14 t/m 17 juni 2023

Schrijf je nu in

tot

€609

Huidig bedrag

6

Deelnemers

Loop van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juni 2023 mee met de Wandel4daagse in Alkmaar. De meest afwisselende 4daagse van Nederland over het strand, door de polder, in het bos en een onvergetelijke finish op het historische Waagplein in Alkmaar. Kies uit een afstand van 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km. En wandel je liever 2 dagen? Schrijf je dan in voor de halve 4daagse, deze start op vrijdag 16 juni. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw Wandel4daagse Alkmaar te laten sponsoren. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek en 't Praethuys Alkmaar. Met iedere stap die je zet kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. 

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal voor 24 mei minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs en het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht. 

Schrijf je nu in

Wandel4daagse Alkmaar

Ga jij heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar? Wandel tegen kanker en vóór het leven en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek en 't Praethuys Alkmaar. Kies uit een afstand van 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km. En wandel je liever 2 dagen? Ook dat is mogelijk!

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.