Hoe werkt het?

Wandel tegen kanker
___

KWF regelt mijn startbewijs

Wandel mee met het KWF-team. Je krijgt je startnummer gratis van ons én we belonen jou met het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit. En dat je voor 23 mei minimaal 250 euro ophaalt aan sponsorgeld.

  • Gratis startbewijs
  • Voor 23 mei minimaal 250 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt bij 500 euro aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

Het is niet meer mogelijk om mee te doen voor een gratis startbewijs. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Je koopt zelf je ticket via de Wandel4Daagse Alkmaar.

Maak actiepagina

Ik regel mijn eigen startbewijs

Wil jij meedoen maar weet je niet of je 250 euro aan sponsorgeld ophaalt? Koop zelf je startbewijs bij de Wandel4daagse Alkmaar en zamel via jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de organisatie van de Wandel4daagse Alkmaar.

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je via KWF én haal vóór 23 mei minimaal 250 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou dan met een gratis startbewijs. Als je minimaal 500 euro ophaalt, krijg je van ons het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Het is niet meer mogelijk om mee te doen voor een gratis startbewijs. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek.


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht.