Wandel4daagse Alkmaar

15 t/m 18 juni 2022

tot

€11.516

Huidig bedrag

0

Deelnemers

Loop van 15 t/m 18 juni 2022 mee met de Wandel4daagse in Alkmaar. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw Wandel4daagse Alkmaar te laten sponsoren. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere stap die je zet kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. 

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal voor 23 mei minimaal 250 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs. Haal je minimaal 500 euro aan sponsorgeld op? Dan belonen we je met het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Je kunt nog tot 4 weken na het evenement op je actiepagina om donaties vragen.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht. 

Zij wandelen tegen kanker tijdens de Wandel4daagse Alkmaar
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.