Hoe werkt het?

Fiets tegen kanker
___

Fiets tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Je kunt uit twee opties kiezen: KWF regelt je startbewijs òf je regelt zelf een startbewijs. Hieronder leggen we de verschillen kort uit. Kies de optie die bij jou past. We zien je graag op de fiets!

Gratis startbewijs

Fiets mee met het KWF-team. KWF regelt voor jou een startbewijs en een wielershirt,  helemaal gratis dus. Wat vragen we van jou? Een gezonde dosis sportiviteit én minimaal 500 euro aan sponsorgeld. Je hebt tot 15 mei om het minimale sponsorbedrag op te halen. Haal je onverhoopt geen 500 euro op? Dan kun je een startbewijs via de organisatie van het evenement kopen. Je bent er hoe dan ook bij!

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro sponsorgeld
  • Je eigen actiepagina

Schrijf je in

Regel je eigen startbewijs

Heb je zelf al een ticket gekocht voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk? Of weet je niet of je 500 euro aan sponsorgeld ophaalt? Regel dan zelf je startbewijs en zamel via jouw eigen Fiets tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de organisatie van het evenement.

  • Regel zelf je startbewijs
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt (bij 500 euro aan sponsorgeld)
  • Je eigen actiepagina

Maak een actiepagina

 

Gratis startbewijs

Regel je eigen startbewijs

Afstand 

Alle afstanden: 135, 80 of 50 km

Alle afstanden: 135, 80 of 50 km

Startbewijs

Gratis via KWF

Koop jij zelf

Sponsorbedrag 

Minimaal 500 euro

Geen minimum

Fiets tegen kanker-shirt 

Ja

Bij 500 euro sponsorgeld 

Actiepagina 

Ja

Ja

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je via KWF in én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs en het unieake Fiets tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen Fiets tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Haal je onverhoopt geen 500 euro op? Dan kun je zelf een startbewijs via de organisatie van het evenement kopen. Je bent er hoe dan ook bij!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.