Brouwer Dakkapellen fietst 300 km voor KWF (31 mei)

By Brouwer Dakkapellen Join Me

Onze mediaman van de week: Roelof Bovendorp

Aanstaande vrijdag is het zover, dan gaat het team 300 kilometer fietsen! Tot slot willen we onze mediaman aan u voorstellen. Roelof Bovendorp, een 29-jarige Apeldoorner die overdag diverse marketingactiviteiten uitvoert. Hij heeft de hele mediacampagne rondom onze fietsrit verzorgt. 

Roelof, waarom zet jij je hier voor in?
Brouwer Dakkapellen vroeg het... Nee, da’s flauw. Ik zal het uitleggen. Met Brouwer Dakkapellen heb ik al jarenlang contact en adviseer ik hem soms over zijn mediastrategie. 2 weten tenslotte altijd meer dan 1.

2,5 jaar geleden ben ik zelf geveld door kanker. Van topfit naar ten dode opgeschreven. Er werd bij mij een hersentumor geconstateerd van 10x6 cm groot. Nu 2 jaar verder ben ik enorm dankbaar dat ik nog leef na een operatie, bestraling en chemokuren. Dát maakt voor mij deze fietsactie extra bijzonder. Daarom help ik mee en gaan we als team (fietser of niet) voor zoveel mogelijk geld naar onderzoek voor medicatie en behandeling van kanker.

Ik weet dus wat kanker met je doet. En 300 kilometer fietsen zit er voor mij niet in, maar op mijn ‘vakgebied’ hoop ik wel mijn steentje bij te dragen… Helpt u ook?

Komt u ons vrijdag ook 'binnenhalen'? Kom om 18:00 uur naar de Skeelerbaan in Oldebroek en geef het wielerteam dat allerlaatste duwtje in de rug!

Fietsverzorger van de week: Bart Huiskamp & doelstelling verhoogd!

Deze week hebben we dubbel nieuws! De fietsverzorger van de week is Bart Huiskamp, een 19-jarige Oldebroeker die stagiair uitvoerder is bij Salverda Bouw bv. In de vakantie is hij timmerman bij Brouwer Dakkapellen. Bart doet de technische ondersteuning op 31 mei, samen met Robert Tippe.

Bart, jij helpt ook mee. Waarom eigenlijk?
“Zoals iedereen weet is dit een ziekte waar al veel onderzoek naar is gedaan en ook komen er steeds meer middelen om deze te bestrijden, echter zijn er nog te veel vormen van kanker waar helaas geen remedie voor is. Door middel van deze fietstocht willen we verder onderzoek mogelijk maken. Hier help ik natuurlijk graag aan mee. Dit doe ik door middel van de technische ondersteuning voor het wielerteam van brouwer Dakkapellen, ik zal dan ook aanwezig zijn op de servicebus die hen onderweg zal volgen.”

Daarnaast zijn er nog meer sponsors en donateurs binnen, wat ervoor zorgt dat we de doelstelling alweer verhoogt hebben: we gaan nu voor de € 6000,-

Helpt u ook mee Bart en de rest van het team het laatste duwtje in de rug te geven en komt u ons binnenhalen volgende week vrijdag? Bekijk alle informatie op onze Facebookpagina en website! www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

Sponsorlijst Brouwer Dakkapellen Wielerteam

Het aantal sponsors wordt steeds hoger en onze doelstelling is al 4x bijgesteld omhoog. Het gaat goed met het binnenhalen van sponsors en donateurs. Willt u ook nog meedoen? Dan kan! Sponsor ons en help het KWF voor het onderzoeken naar medicatie tegen kanker!

Fietsverzorger van deze week: Johan Westerink

Onze fietsverzorger van deze week is Johan Westerink. Een 31-jarige Nunspeter die werkt als timmerman bij de hoofdsponsor Brouwer Dakkapellen. Johan zal tijdens de rit de catering en verzorging van de rijders voor zijn rekening nemen samen met de andere fietsverzorger Albert. Een belangrijke taak!

Johan, waarom help jij op deze dag mee?
“Ik help graag mee omdat er veel bekende en onbekende mensen veel te lijden hebben onder deze verschrikkelijke ziekte. Ik wil graag voor hen en voor de onderzoeken die er nodig zijn wat doen.

Daarom lever ik mijn bijdrage door het verzorgen van de renners die op 31 mei wel 300 km gaan fietsen, een hele prestatie!

We zijn er nog niet na verhoging van onze doelstelling. Wilt u Johan een handje helpen? Elke euro telt en alles is welkom! 100% van uw gift gaat naar het KWF! Doneer nu. 

Fietsroute is bekend! Bekijk hem hier!

De fietsroute van het Wielerteam Brouwer Dakkapellen is bekend! Bekijk deze video en kijk hoe wij de 300 kilometer gaan halen. Aanmoedigen onderweg en ons binnenhalen bij de finish vinden wij gaaf! https://www.facebook.com/brouwerdakkapellen/videos/2224953261167087/

Ps. doneren kan ook nog steeds. 100% van uw gift gaat naar het KWF. Doneer ook! https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen

Fietser van deze week: Gerrit ten Hove

Elke week stellen wij een teamlid van het Brouwer Dakkapellen wielerteam aan u voor. Deze week is dat Gerrit ten Hove, een 32-jarige Oldebroeker die werkzaam is als calculator bij Aannemingsmaatschappij van Gelder uit Elburg. 

Gerrit, waarom fiets jij mee met het Brouwer Dakkapellen wielerteam?
"Dankzij mijn hobby kan ik geld inzamelen voor het KWF. Voor het onderzoek is veel geld nodig en ik hoop dat we door het fietsen van 300 km hiermee ons steentje bij kunnen dragen aan de doelstellingen van het KWF."

Gerrit gaat op 31 mei ook 300 kilometer fietsen. Dat is een pittige klus voor ons wielerteam. Hij kan wel een financieel duwtje in de rug gebruiken en elke euro gaat rechtstreeks naar het KWF. Helpt u ook mee?

Start en Finishlocatie is bekend!

Start- en Finishlocatie is bekend!

De start- en finishlocatie op 31 mei is bekend: Skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek. (www.wijeruit.nl)

's Ochtends zullen we hier rond 6 uur starten na een bak koffie en eten. 's Avonds rond 6 uur hoopt het wielerteam terug te zijn en is iedereen van harte welkom om ze te 'ontvangen', inclusief een hapje en een drankje. De euro's die we hiermee ophalen zijn ook voor het goede doel!

Ons verzorgersteam is volledig bekend, zij hebben vandaag al voorwerk gedaan door de route en de rustpunten te verkennen. Johan Westerink is onder andere bij Gasterij & Catering de SchildHoeve in Drenthe geweest en heeft daar besproken dat we bij de Schildhoeve zullen rusten en een hapje eten. Zeer goede medewerking daar!

Er zullen 2 verzorgers met het team meerijden in een servicebus met extra wielen, enz. De andere 2 verzorgers zullen op de rustpunten zorgen voor catering.

U kunt ons nog steeds sponsoren en écht elke euro telt!

https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

Doelstelling verhoogt naar 5000,-

Het wielerteam van Brouwer Dakkapellen gaat op 31 mei 300 km fietsen voor KWF Kankerbestrijding.  
Een sportieve uitdaging die we graag aangaan! Meer informatie over deze actie vindt u op https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf.

Afgelopen maandag waren Martinus van ’t Hul en Benno Huiskamp te gast bij LocoFM, het programma ‘Sportief zijn zeker Weten’.
Als u dit programma terug wit luisteren kan dat via https://www.locofm.nl/programma/sportief-zijn-zeker-weten/.
Inmiddels is de grens van € 4000,- overschreden! En daarom hebben wij een nieuwe doelstelling gezet op 5000 euro!

Helpt u ook mee? Elke euro telt en 100% van uw gift gaat naar het KWF!

Doneer nu (https://acties.kwf.nl/fundraisers/brouwerdakkapellen/Brouwer-Dakkapellen-fietst-voor-KWF) en geef ons dat laatste duwtje in de rug!

Fietser van de week: Tonny van Tongeren

De fietser van deze week is Tonny van Tongeren, een 63-jarige Oldebroeker die bij diverse organisaties vrijwilligerswerk doet. 

Tonny, jij fietst ook mee. Waarom eigenlijk?
"Graag wil ik mij inzetten voor mijn zieke medemensen. Onderzoek naar genezing, behandeling en medicatie is hard nodig!"

Helpt u Tonny en ons wielerteam ook? Geef het Brouwer Dakkapellen wielerteam een duwtje in de rug zodat ze vol gas kunnen fietsen!

We zijn er nog niet en elke euro telt...

https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen
https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

Onze sponsors!

Dit zijn onze sponsors die het Brouwer Dakkapellen wielerteam een duwtje in de rug geven! Ook meedoen? Sponsor ons en help het KWF voor het onderzoeken naar medicatie tegen kanker!

Ons Wielerteam vanavond bij LocoFM, de regioradio in de omgeving!

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM en wij zijn te gast!
 
Martinus van 'Hul en Benno Huiskamp van ons Brouwer Dakkapellen wielerteam schuiven dit keer aan. Martinus is hét lid van ons wierteam met de meeste kennis, kunde en ervaring, hij is wat dat betreft zeker onze deskundige en fietsleider. Benno is eigenaar van Brouwer Dakkapellen en fietst zelf ook mee!
 
Genoeg reden om te luisteren dus! (en te geven... elke euro telt!)
 
https://www.locourant.nl/nieuws/sport/23407-martinus-van-t-hul-en-benno-huiskamp-bij-sportief-zijn-zeker-weten
 
https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen

Fietser van de week: Erwin Mulder!

De fietser van deze week is Erwin Mulder, een 34-jarige Nunspeter. Erwin is teamleider van sanitairmontage en serviceafdeling bij Arma Keukens en Sanitair.

Erwin, jij fietst ook mee. Waarom eigenlijk?
"Deze verschrikkelijke ziekte veroorzaakt veel leed en het bestrijden van de ziekte vraagt nog veel onderzoek. Als ik door een sportieve uitdaging aan te gaan daar een klein steentje aan kan bijdragen dan doe ik dat graag samen met een aantal fietsmaten."

Helpt u Erwin en ons wielerteam ook? Geef het Brouwer Dakkapellen wielerteam een duwtje in de rug zodat ze vol gas kunnen fietsen!

Elke euro telt...

https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen
https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

Fietsroute is bekend: precies 300 kilometer!

De fietsroute is bekend! Het Brouwer Dakkapellen wielerteam gaat precies 300 kilometer fietsen op 31 mei.

Bekijk hier de route!

Geeft u ons ook een duwtje in de rug? Sponsor dan het KWF en help mee in de strijd tegen kanker!

https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen
https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf 

Onze fietsverzorger! Albert van der Meer.

Deze week stellen wij geen fietser aan u voor. Maar dit keer een fietsverzorger. Albert van der Meer is de naam. Hij zal tijdens de rit meerijden in de Brouwer Dakkapellen bus en het wielerteam voorzien van eten en drinken, reparatie van de fietsen indien nodig, extra banden mee, enz. Albert is 18 jaar, komt uit Hattem en werkt bij Brouwer Dakkapellen.
 
Albert, waarom help jij deze dag mee?
"Je hoort steeds meer dat mensen deze vreselijke ziekte krijgen. En met KWF is het mogelijk om de onderzoeken te financieren en ernstig zieke mensen te helpen. Op 31 mei, de dag dat we gaan fietsen voor KWF, ga ik helpen met het verzorgen van renners."
 
Helpt u Albert en ons wielerteam ook? Geef Albert een duwtje in de rug zodat hij vol gas achter het wielerteam aan kan! Elke euro telt...
 
https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen
https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

Benno Huiskamp (eigenaar Brouwer Dakkapellen) is fietser van deze week!

Deze week is Benno Huiskamp de fietser van de week. Benno is 52 jaar, ontzettend sportief en hij is eigenaar van Brouwer Dakkapellen. Hij is initiatiefnemer van deze rit op 31 mei en fietst zelf ook mee.

Benno, vanwaar deze actie?
"Al langere tijd hadden wij als groep in gedachten om een
tocht te fietsen voor het goede doel. Ik vind het belangrijk dat
dit een goed doel is welke veel mensen aanspreekt en wat
voor veel mensen van toegevoegde waarde kan zijn. Het KWF
is een organisatie die iedereen kent en welke een waardevolle
toevoeging levert voor de maatschappij."

Helpt u Benno en de andere fietsers ook? Geef ons een duwtje in de rug! Elke euro telt...

Wichard van de Streek is deze week fietser van de week!

Wekelijks stellen wij een teamlid van het Brouwer Dakkapellen wielerteam aan u voor! Deze week is dat Wichard van de Streek, een 30-jarige Oldebroeker die werkt bij van Werven Grondverzet en Recycling. Hier verzorgt hij de administratie van de recycling locaties.

Wichard, waarom doe jij mee met deze fietsrit?
"Er is veel geld nodig voor onderzoek om deze ziekte tegen te gaan. Het zou mooi zijn dat wij met deze tocht weer een stapje kunnen maken. Hiervoor ga ik de komende weken oefenen, uiteraard door veel kilometers te maken. Op een aantal zaterdagen ga ik een lange rit van ruim 150 km fietsen."

Geeft u Wichard een duwtje in de rug? Doneer en help het KWF!

Bert-Jan Westerink: onze fietser van deze week!

Elke week stellen wij een fietser aan u voor zodat u weet wie u een duwtje in de rug geeft als u ons sponsort! Deze week is dat Bert-Jan Westerink, een vakkundige accountant die daarnaast enorm sportief is. 

Bert-Jan (23 jaar):

“Kanker”, dit woord is voor veel mensen een woord wat hun leven volledig op zijn kop zet. De gevolgen van deze ziekte zijn verschrikkelijk. Het liefst wil je daarom dat het niemand overkomt. Maar helaas worden veel mensen getroffen door deze ernstige ziekte. Om de getroffen mensen te helpen en de ziekte in de toekomst te minimaliseren en effectief te behandelen is veel onderzoek en zijn veel investeringen noodzakelijk. Om hier mijn steentje aan bij te dragen, verleg ik graag mijn grenzen door mee te fietsen met deze tocht. En wat is er nu mooier dan noodzaak en hobby te combineren?

Fietser van de week: Gerrit Kuijt

Deze week willen wij graag onze fietser Gerrit Kuijt aan u voorstellen. Een 32-jarige Elspeter die doordeweeks werkzaam is bij de Gebr. Fuite BV. en gaat op 31 mei ook met het Brouwer Dakkapellen wielerteam meefietsen.

Gerrit, waarom doe jij mee?
"Als ik mijn geweldige hobby kan gebruiken om op die manier om op die manier geld in te zamelen is dat mooi! Daarmee wordt zeer belangrijk onderzoek naar kankerbestrijding en toekomstige medicatie gedaan en wij hopen daar aan bij te dragen door voor het KWF te fietsen."

Helpt u ons ook? Elke euro telt!

Fietser van de week: Martinus van 't Hul

Deze week is onze fietser van de week Martinus van 't Hul. Een 58-jarige Infra Grondwerker die fietsen als passie heeft en veel kennis heeft van gezondheid, fitheid, sportiviteit en fitness. Hij zal ook advies geven over de voeding en verzorging die dag van de fietsers.

Martinus, waarom zet jij je in voor het KWF?
"Het is belangrijk dat er geld wordt binnengehaald om onderzoek voor medicijnen om deze ziekte tegen te gaan en medicijnen te ontwikkelen. Daar moet meer geld voor komen en hopelijk draagt mijn fietsen daar aan bij!"

De fietser van deze week: Andre Tichelaar!

Elke week hopen wij een fietser aan u voor te stellen, zodat u weet wie er gesponsord wordt! Deze week is dat André Tichelaar, een gepassioneerde brood- en banketbakker uit Elburg! 

André (46 jaar):

Om goed voorbereid te zijn om ruim 300 km te fietsen ga ik zoveel mogelijk kilometers op de fiets maken. Om zo met elkaar een mooi resultaat neer te zetten en een mooie opbrengst voor het KWF bij elkaar te fietsen.De campagne is gestart! Informatiebijeenkomst benefietStocht van 31 mei

De voorbereidingen voor de fietstoertocht zijn in volle gang. Donderdag 31 januari is het hele team bijeengekomen voor de startup van dit evenement. Tijdens deze bijeenkomst is allereerst de achtergrond en bestaansreden van KWF Kankerbestrijding besproken. Wist u bijvoorbeeld dat 86% van alle inkomsten van KWF doelmatig worden besteed?


Vervolgens is een besluit genomen over de te fietsen route. Verder hebben wij tijdens deze bijeenkomst nagedacht over de dagindeling van dit evenement en is er gebrainstormd over praktische zaken rondom het fietsen zelf. Denk hierbij aan verzorgingsposten, voedingstips en hoe om te gaan met materiaalpech onderweg.


We kijken met zijn allen terug op een positieve en gezellige bijeenkomst.

Fietser van de week: Wim van de Beek

Onze fietser van deze week is Wim van de Beek, een enthousiaste en betrokken fietser die vol energie de 300 kilometer gaat fietsen!

Wim:

"Toen ze mij vroegen om 324 km op 1 dag te fietsen voor KWF, dacht ik eerst  die zijn gek. Maar dan ga je er eens over nadenken,en dan zie je heel veel ellende wat deze ziekte veroorzaakt. Mensen om je heen die weken ,maanden, jaren aan het vechten zijn om deze ziekte te overwinnen.

Hoe kan ik dan mijn steentje bijdragen om door nog meer onderzoek mogelijk te maken.

Daarom wil ik mij inzetten voor KWF om nog meer onderzoek te doen naar deze verschrikkelijke ziekte. Hopelijk vinden ze in de toekomst het goede medicijn."

 

 

Brouwer Dakkapellen fietst voor KWF

De wielerploeg van Brouwer Dakkapellen gaat 300 km fietsen op 1 dag om geld in te zamelen voor KWF!
Aangezien meerdere mensen uit de wielerploeg van Brouwer Dakkapellen wel iemand kent die kanker heeft, is KWF de uitgelezen stichting om voor te fietsen. Het nuttige wordt gecombineerd met het aangename: fietsen om levens te veranderen. Voor je medemens. Voor de mensen die niet kunnen fietsen. Mensen met kanker.

Thank you to my Sponsors

Brouwer Dakkapellen
Donated 555

"Succes mannen, jullie kunnen het!"

A&h. Willemsen
Donated 300

"voor elke kilometer succes en God's zegen"

Red-wind
Donated 250

"Altijd fietsen met de wind in de rug!"

Vink Bakker Bouw B.v.
Donated 250

"Beste Benno en team namens Vink Bakker Bouw BV uit Harderwijk heel veel succes met jullie prachtige actie! Wij zullen proberen de wind in jullie ruggen te laten waaien. Succes namens on allemaal Vink Bakker Bouw B.V."

Owios 1
Donated 200

"Zet 'm op, Martinus!"

Facadec B.v.
Donated 150

"Goede actie, succes! Namens Facadec"

Mulder Tegelwerken
Donated 150

Vishandel Theo Muys
Donated 150

Marnix Van Essen
Donated 150

De Versterkers Interim Management En Bedrijfsadvies
Donated 100

"Succes mannen! Fantastisch dat jullie dit doen. Blijkt ook maar weer dat jullie een moderne MVO onderneming zijn"

Gerjan Hofman
Donated 100

"kiek um goan!"

Chateau
Donated 100

Anonymous
Donated 100

E Beldman
Donated 100

"een hele leuke dag gewenst"

Stouwdam Kraan- En Bergingsbedrijf
Donated 100

Anonymous
Donated 100

Bettus
Donated 100

"Graag sponsor ik jullie voor 10,- per fietsende deelnemer per ronde. Succes mannen!"

Anonymous
Donated 100

Visser & Visser Audit B.v.
Donated 100

"Wij wensen de mannen van het Brouwer wielerteam heel veel succes en petje af voor jullie inzet en initiatief !!"

Van Werven Infra & Recycling
Donated 100

Anonymous
Donated 100

"Erwin en Gerrit en de rest, veel succes!! (Je kunt er gelukkig bij zitten)"

Maarten Docter
Donated 100

"Succes mannen"

Geert Docter
Donated 100

"Succes mannen!!"

Hans Van Der Weijden
Donated 80

Beekhof Houten Vloeren
Donated 75

Hoveniersbedrijf Stip
Donated 75

"Mooi dat jullie dit gaan doen, veel succes mannen!"

Johan En Gerrie
Donated 75

"Wij wensen jullie veel succes in de race!"

Hz Automatisering
Donated 75

"Fijn dat er bedrijven zijn die hier aandacht voor vragen. Succes verder met de vele kilometers die gereden moeten worden..."

Fam. A. Grootkarzijn
Donated 70

"Veel succes met jullie actie!!"

Installatiebedrijf Ten Hove
Donated 70

"Heel veel succes!"

Henri Van De Weg
Donated 50

Mts Vlastuin
Donated 50

"Veel succes mannen!"

Arma Keukens En Sanitair Bv
Donated 50

"Mannen, heel veel succes toegewenst!"

Fam Den Hartog
Donated 50

"Zet m op!!!"

Anonymous
Donated 50

Verkeersschool Dijkhuizen
Donated 50

"Mooi initiatief en alvast succes met de "Tour de Veluwe""

Erik Magre
Donated 50

Johannus Westerinki
Donated 50

"Succes mannen ga er vanuit dat Beno gewoon de helle dag op kop fiets"

Dinie Van 't Hul
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Heel veel succes bij dit geweldige initiatief"

Anonymous
Donated 50

"Super Gerrit en Erwin!! Succes"

Gerrie Van De Beek
Donated 50

"Succes mannen respect!!!"

Arjan Sneller
Donated 50

Jaap Ten Hove
Donated 50

"Veel succes!!!"

Anonymous
Donated 50

"Succes toppers!"

Anonymous
Donated 50

Henriekus En Herma Stip
Donated 50

"Succes jongens! 💪"

Bert-jan & Nienke
Donated 50

"Jullie kunnen het!!!"

Roelof En Elise Bovendorp
Donated 50

"Succes mannen!!"

Marijke Ten Hove
Donated 50

"Succes Gerrit! Trots op jou en uiteraard succes voor alle fietsers.."

Beerd En Linda
Donated 50

"Heren, succes morgen!"

Anonymous
Donated 50

Mastermate Ventilatietechniek Bv
Donated 50

Pankras Advies & Pankras Dienstverlening
Donated 50

"Succes met die goede doel! Arie sr & Arie jr"

Ingrid Mensink
Donated 50

Wichard Van De Streek
Donated 45

Gerard En Lisanne
Donated 40

"Heel veel succes vrijdag!!"

Gerco Van De Beek
Donated 40

"Succes toppers!"

Bert-jan Veldkamp
Donated 35

"Succes!"

Gerald Huiskamp
Donated 35

Anonymous
Donated 30

Robert Westerink
Donated 30

Harry & Heleen
Donated 30

"Succes jongens!"

Niels Westerink
Donated 28

"Zet hem op mannen! Helaas kan ik niet mee doen."

Gerard Spierenburg
Donated 28

"Bert-Jan, succes met je fietstocht!"

Rudy Doornewaard
Donated 28

"Goed initiatief! Veel succes."

Verkeersschool Dijkhuizen
Donated 25

Rutger En Anja Bovendorp
Donated 25

"Zet hem op mannen!! 🚲"

Alphons Mauritz
Donated 25

"Succes heren! Mooi opgezet Roelof, top!"

Bernhard Dalfsen
Donated 25

Pete
Donated 25

Frieda En Beerd Nagelhoud
Donated 25

"Veel succes."

Petra Hazeleger
Donated 25

"Zet em op luitjes! Bij voorbaat trots op wat jullie gaan doen 💪"

Pa & Ma
Donated 25

"Succes boys!"

Cor Lokhorst
Donated 25

"succes klasbakken!!"

Diederik Van 't Hul
Donated 25

Erwin Van De Werfhorst
Donated 25

John En Marlous
Donated 25

"Mooi initiatief en iedereen heel veel succes!"

Anonymous
Donated 25

"Heel veel succes !!!!"

Wijnhoud Dienstverlening & Begeleiding
Donated 25

"Fantastische actie voor een super doel! Heel veel succes heren renners. Grinta 💪 groet Dick Wijnhoud (Wijnhoud Dienstverlening & begeleiding)"

Carolien Prakken
Donated 20

Patrick Naaijen
Donated 20

"Veel succes mannen!!"

Mark Meuleman
Donated 20

"Succes!!"

Anonymous
Donated 20

Ruben Dijkhuizen
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Gift van Geertje van Riessen"

Jannes Kroneman
Donated 20

"Gift Jannes Kroneman"

Bernand Van Gent
Donated 20

"Succes!!"

Bart Huiskamp
Donated 20

"Succes!"

Wichert Van Norel
Donated 20

"Succes Gerrit en andere toppers natuurlijk ook!"

Jillis Slingerland
Donated 20

"Zet m op Ben, denk er om niet te gek he Gr. Jillis"

Jw
Donated 20

"Lekker bezig jongens!"

Henrieke
Donated 20

"Veel succes!"

Robert Tippe
Donated 19

"Mooi doel! Succes!"

Jaap En Mathilde Ten Hove
Donated 15

"Top gedaan allemaal!"

Gilbert Van Manen
Donated 15

Heleen
Donated 15

"Succes toppers"

Anonymous
Donated 15

Klaas Visch
Donated 15

Evelien Van De Weg
Donated 15

M
Donated 15

Anonymous
Donated 12

Lisanne Van De Weg
Donated 10

Judith Janssen
Donated 10

"Veel succes André! Je kan dit! Na SVK wordt dit een makkie!"

Anonymous
Donated 10

"Test Lies en GW"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

André Van Zwieten
Donated 10

"Doe er goede dingen mee👍👍"

Andre Van Dijk
Donated 10

"Respect Benno en alle overige deelnemers! Succes en geniet er ook van met elkaar! Wanneer jullie Steenwijk doorkruisen hoop ik jullie nog even aan te moedigen!"

Corine Vd K.
Donated 10

"Succes Bert-Jan!"

W.a. De Jong
Donated 10

André Zwieten
Donated 8

Roelof Bovendorp
Donated 5

André Zwieten
Donated 5

Matthijs Van Der Werf
Donated 5

Yvonne Westerink
Donated 5

"Succes mannen!"

José Kranenburg
Donated 3

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.