Triumphing cancer 2019

By Patrick Buschman Join Me

Triumphing cancer 2019

Op 15 september 2019 organiseer ik de vierde editie van Triumphing cancer; een motorrit om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

INSCHRIJVEN

Wil jij ook een bijdrage leveren? Ga dan naar www.triumphingcancer.nl en schrijf je in!

FACEBOOK GROEP

We hebben ook een Facebook groep waar je lid van kunt worden. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen! https://www.facebook.com/groups/triumphingcancer/

DONEREN ZONDER MEERIJDEN?

Je kunt ook een donatie doen als je niet mee kunt rijden. Graag zelfs! Je kunt op dit scherm een donatie geven. Je donatie wordt dan rechtstreeks aan het KWF overgemaakt!

Thank you to my Sponsors

Henk Boumans
Donated 100

"Heel veel plezier met dit zo broodnodige initiatief. Goed om zo'n mooie doelstelling te verbinden aan een dag plezier en natuurlijk het stilstaan bij degenen die getroffen zijn en degenen waar we afscheid van hebben moeten nemen. Succes !"

Karl
Donated 90

Bong Leung
Donated 25

Carlo
Donated 25

"Hi Patrick, ook dit jaar weer heel veel succes en plezier!"

Anneke Boergonje
Donated 20

Remco Schoen
Donated 10

Debby Oude Lansink
Donated 10

Anonymous
Donated 10

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.