Ria Nijhof

Pink Ruby in actie voor het KWF Join Us

4 maart 2019 ... Missie volbracht!

Het zit erop, gisteren werd de PWT gehouden en wat was het, ondanks de regen een prachige dag! Alle 10 apporten zijn door Ruby binnengehaald, hier en daar met een beetje ondersteuning van de helpers, maar daar is het resultaat niet minder om, 10 dummy's binnen dus!
Maar.. wat zeker zo belangijk is, naast die 10 dummy's is ook het streefbedrag bereikt. Inmiddels hier op de pagina ruim 1900 euro, dat is fantastisch, maar ook is de collectebus met contante giften ingeleverd gisteren, en in deze bus zat ook ruim 900 euro! Wat bijna onmogelijk leek, 2500 euro binnenhalen, is dus gewoon ruimschoots gelukt! 

Conclusie: Opgeven is geen optie!! 

Iedereen bedankt voor je bijdrages , groeten van mij en een poot van Ruby!

Nog bijna 3 weken .....

Nog bijna 3 weken dan gaan we ervoor. Allereerst natuurlijk iedereen dank voor de geweldige sponsoring, al ruim 1500 euro op deze pagina en een flinke duit in de collectebus in de hondenopvang. Op naar het streefbedrag! 

Vandaag zijn "de kleren" binnengekomen, dresscode is pink, hoe kan het anders.. laughing Dus voor Ruby een mooie Pink badjes, met de passende tekst "Opgeven is geen optie". 

Op naar 3 maart, en ondertussen proberen we de 2500 euro vol te krijgen! 

13 januari, de helft gepasseerd!

Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen, en vooral een gezond 2019 gewenst.

Onze actie, het is ongelooflijk, we zijn al ruim over de helft van het streefbedrag, met nog 6 weken te gaan! Dat moet lukken zou je denken toch?!

Ruby is de dag na kerst gesteriliseerd, ze herstelde goed, ze moet nog een beetje weer op kracht komen, maar vanaf volgende week pakken we de training weer op. Zelf was ik een van de velen die een veeg van de griepgolf meekreeg, dus we zaten samen in de ziektewet zeg maar.... Dat komt allemaal wel weer goed, over 2 weken is weer de eerste trainingsdag, en vooraf thuis de boel weer wat oppakken. Want op 3 maart moet natuurkijk wel de volle bak binnengehaald worden.

Naast de donoren op de website hebben inmiddels ook wat mensen aangegeven per binnengehaalde dummy geld te willen storten, dus we doen ons best. Ook is de Pink Ruby Collectebus een feit, en heeft deze in het pension rond oud en nieuw al een mooi centje binnengehaald. Ook waren de leden van SP Rekken tijdens de nieuwjaarsreceptie gul met vullen van de bus. Allemaal bedankt, en op naar het streefbedrag. Tot gauw! 

Oudejaarsdag, en nu al de magische 1000 euro grens gepasseerd!

Jongens wat gaan we hard, gisteren gingen we de 1000 euro barriere door. Hardstikke bedankt allemaal. Voor elke donatie hoe groot of klein ook, heel hartelijk bedankt! Ook is het mooi om de motivatie van de doneerders te lezen, in het korte berichtje eronder maar ook soms in een persoonljke mail. iedereen heeft zo zijn eigen gedachtes bij het doneren, en iedereen wil zo graag een wereld waarin deze nare ziekte onder controle is. Het zal nog even duren voor dat zover is, maar we gaan ervoor, en blijven mensen benaderen om te steunen. Ook de collectebus in het hondenpension wordt dagelijks een beetje aangevuld, en langzamerhand komt het streefbedrag in beeld.

In 2019 gaan we verder, en als ik hoor dat er ook dit jaar weer zo'n 70 miljoen of nog meer de lucht ingeschtoen wordt, dan kan ik alleen maar hopen dat iedereen een aar euro overhoudt voor deze aktie. 

 

Allemaal een fijne jaarwisseling en tot gauw! 

24 december : We gaan als een speer

Het is bijna kerst, de actiepagina is nu een week online, en we zijn al de 600 euro gepasseerd! Fantastisch hoe gul mensen doneren. Het is natuurlijk ook wel een onderwerp is dat mensen raakt, maar toch, ze doen het dan ook maar. Het werkt ook verslavend moet ik zeggen, dat geld binnenhalen voor een goed doel. De afgelopen week zijn mensen aangeschreven, is er op de website en FB gepromoot en isteren heb ik een hele lijst in mijn whats app verstuurd, het lijkt wel stalken :-) Maar ik doe het niet voor mezelf denk ik dan, en ga gewoon door. Het resultaat is fantastisch, nu, kerstavond, staat de teller al op 623 euro! 

Inmiddels heb ik ook 2 Pink-collectebussen geknutseld. Daar komt de Pink-Ruby actiesticker op, en mensen in mijn omgeving die vergeten via deze site te doneren krijgen de bus onder hun neus. Voor eerst op naar de 1000 euro met z'n allen! 

Fijne kerst,  groeten Ria

Op naar de Pink Workingtest!

Het is gelukt, de inschrijving was een ding, maar we kwamen er door. De Pink Workingtest op 3 maart 2019, ik kijk er nu al naar uit..... zoals de naam doet vermoeden heisen we ons in "Pink"  die dag, ipv het traditionele groen op dit soort wedstrijden. En samen met 79 andere honden en hun baas proberen we zoveel mogeijk geld bij elkaar te apporteren voor het KWF. Alles wat je aan Ruby en mij sponsort via deze link gaat rechstreeks naar het KWF, en ik mag hopen dat het een mega bedrag wordt. 

In januari ga ik de eerste Holterhook-aktie op FB zetten, en ik hoop natuurlijk dat iedereen een heel klein steentje bijdraagt. Want je vraagt je natuurlijk af hoe ik aan een streefbedrag van 2500 euro kom? Nou, dat zal ik uitleggen .... mijn Holterhook FB heeft zo'n 2400 likers. We gaan voor deze dag sponors zoeken die ons voor elke binnengehaalde dummy willen belonen met een klein bedrag, maar daarnaast zijn er ook die 2400 mensen die dagelijks of wekelijks volgen hoe het er hier met de honden aan toe gaat.Die foto's en filmpjes bekijken en ik hoop dat ze genieten van wat er voorbijkomt.  Ik kan ze niet allemaal benaderen voor de binnengehaalde dummy's, maar Ik hoop echt dat iedereen een heel klein bedrag gaat doneren n.a.v de eerste aktie in Januariwink We gaan het zien. Wordt vervolgd, voor eerst fijne feestdagen allemaal!   groeten Pink-Ruby en Ria

Samen in de strijd tegen kanker

Samen met Ruby ga ik de strijd aan om de mooie actie van de Pink Workingtest te ondersteunen.  Op 3 maart 2019 halen 80 jachthonden met hun bazen alles uit de kast, en hopen zij met elkaar zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het KWF. Ook wij ( Retriever en Jachthondenhotel de Holterhoek / Holterhook Labradors)  gaan proberen een mooi bedrag te kunnen schenken. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Doneer via deze pagina een klein bedrag en help de Pink Workingtest aan een recordbedrag voor het KWF. 

Aktie 1: Klik op "doneer" en volg de stappen, het kost je slechts een paar minuten van je tijd. Het zou mooi zijn als iedereen die mijn FB pagina volgt, iedereen die vaak geniet van foto's en filmpjes van de honden, dat jullie allemaal €1, - doneren. Meer mag natuurlijk ook, maar €1, - per volger, dat moet eigenlijk haalbaar zijn. Het zou een topresultaat zijn!! 

Aktie 2: Wil je liever betalen naar werk? Doneer dan per binnengehaalde dummy door Ruby een bedrag naar keuze. Laat het me weten, dan hou ik je op de hoogte! 

Alvast bedankt allemaal voor jullie steun!!!

We gaan voor het motto van de Pink Workingtest: Opgeven is geen optie .....

Thank you to my Sponsors

Moreen Vree
Donated 15

"Nog voor het binnen halen van de dummies! Knap gedaan!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.