Rijden tegen Kanker 2018

By Rijden tegen Kanker Derde Editie Join Me

Rijden tegen Kanker 2018

Rijden tegen Kanker is een rally-evenement georganiseerd door een groep Rotterdamse studenten. De organisatie maakt zich belangeloos hard om dit evenement nog groter, mooier en succesvoller op de kaart te zetten dan voorgaande edities, om zo de bijdrage aan KWF te vergroten. Wij kijken er enorm naar uit om dit evenement met zo'n cruciaal doel nog verder uit te bouwen, om zo de ziekte kanker te lijf te gaan. Het doel om meer bekendheid te genereren omtrent deze mensonterende ziekte en geld in te zamelen om onderzoek te doen naar het behandelen en/of voorkomen ervan staat hierbij centraal, door middel van het doneren van de complete winst aan KWF Kankerbestrijding.

Alle organisatoren van Rijden tegen Kanker hebben nabije kring met de ziekte kanker te maken gehad. Daarom willen wij een bijdrage leveren in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Door Rijden tegen Kanker te organiseren kunnen

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina aangemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

Emails verstuurd

pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Jc Lift
Donated 50

"Lieve Miq en Hermes voor KWF, heel veel succes met de grote dag morgen! Liefs JC Lift"

Anonymous
Donated 40

"Hermitage"

Anonymous
Donated 20

Sharon Boer
Donated 20

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.