Groep 8 komt in Actie

By Basisschool de Zaaier

Morgen is het zover!!!

Hallo allemaal,

Allereerst iedereen onwijs bedankt voor alle donaties die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen, hartverwarmend! Het is echt ongelofelijk hoeveel leuke en lieve reacties wij allemaal mogen ontvangen!!! Samen maken we de wereld een stukje mooier! 

Gisteren was juf Annemarie nog bij ons in de klas om te vertellen hoe het met haar gaat, het is zo fijn dat ze dit gewoon met ons deelt!! Ze heeft het zwaar en dat is ook niet zo gek maar ze put kracht uit onze actie, dus dat is heel erg fijn! 

Er is echt al mega veel ingeleverd voor de markt van morgenmiddag. De ondernemers van Nieuwleusen zijn ook echt super gul, gisteren al een rondje gedaan en vandaag mogen we weer. Er is ook een echte geluidsinstallatie gesponsord door K & H Geluidstechniek uit nieuwleusen, dus we kunnen de hele school bijna van een heerlijke muziekje voorzien! De media heeft onze actie ook opgemerkt, vorige week hebben we een boel interviews gegeven, morgen komt er ook een echte cameraploeg verslag doen van onze actie!! 

Morgen vanaf 12:15 is echt iedereen welkom om heerlijk met ons te lunchen, spelletjes te spelen, je geluk te beproeven bij de bingo of het rad van fortuin, jezelf laten schminken, je haren mooier te maken of een heerlijk zelfgemaakt baksel te kopen en dan nog een rondje te lopen op onze markt! 

Zien we u ook morgen?! 

Groetjes uit groep 8 van basisschool de Zaaier, Nieuwleusen

150 kilo pepernoten!!!

WAUW, WAUW, WAUW!!!!! We waren al blij maar na vandaag kan het haast niet meer beter!!!! 

Iedereen tot nu toe onwijs bedankt voor alle donaties, berichten en gekochte pepernoten! We hebben gewoon 150 kilo (!!!) aan pepernoten verkocht! Waar we in het begin nog dachten dat we wel zelfgebakken pepernoten konden verkopen waren wij vandaag heel erg blij met de plaatselijke bakker!!! We hebben met de hele klas 150 kilo pepernoten verpakt in zakjes van 200 gram, het was superleuk en leerzaam! 

Dan zal het niemand zijn ontgaan dat we ook het nieuws hebben gehaald, overal waar we kijken komen we onze actie tegen, hoe gaaf!!! Donaties, hulp bij acties, spullen, alles wordt er aangeboden en we weten niet hoe we iedereen moeten bedanken, we gaan maar gewoon door. Onze juf heeft het maar met ons te stellen, tussen al het actiegedruis, pepernoten inpakken, fotografen en journalisten door moet ze ons ook nog gewoon lesgeven :) Wij vinden het vooral heel erg leuk! Nog maar een weekje en dan is het zover, onze actiedag!!! 

Verkoopbare spullen mogen bij onze school ingeleverd worden, de markt is dan ook voor iedereen toeganklijk, we hopen dat iedereen in ons schooltje past maar ach ook daar verzinnen we wel weer iets op! 

We willen ook heel graag alle donateurs onwijs bedanken, iedere euro die we ontvangen zorgt voor een geluksgevoel dat we een stapje verder komen om ervoor te zorgen dat niemand meer aan deze rotziekte hoeft te overlijden!!! 

Groetjes uit groep 8

Pepernoten

hoi allemaal, 

We hebben gewoon al echte donaties mogen ontvangen, we hebben nu al 10% van ons streefbedrag opgehaald!!! Wauw, wat gaat het al goed, wat is iedereen druk bezig voor ons goede doel! Sinds afgelopen maandag gaan wij langs de deuren om pepernoten te verkopen voor het KWF, een zak van 200 gram kost maar € 1,- 

Wij willen heel veel geld ophalen maar willen ook dat het voor iedereen toegankelijk is vandaar ook dat wij niet hele hoge prijzen vragen voor onze acties, dan krijg je een win-win situatie. Ook hebben we door de hele school al veel mooie posters opgehangen! 

Juf heeft ons een brief geschreven om te vertellen hoe het met haar gaat, ze heeft een nare kuur maar hopelijk wordt ze daar wel beter van!! Wij hebben tijdens de taal les een brief naar juf verzonden, hierin hebben we ook onze actie gezet!! Gelukkig hebben we nog een andere hele lieve juf, zij heeft haar vaste vrije dag ingezet zodat wij niet iedere keer een andere leerkracht hebben, daar zijn wij echt heel erg blij mee!! 

Yes! We gaan echt starten!!

Wauw! Weer een stapje dichterbij!!! Bij de plaatselijke supermarkt hangt onze eerste flyer, je kan hier namelijk je flessenbon inleveren!! We zijn vandaag heel druk bezig geweest in de klas om posters te maken om alle dingen te promoten die je 11 december bij ons op school kan doen! Ook hebben we nu allemaal vlaggen en tshirts en zo binnen gekregen echt zo gaaf!! 

Zometeen nog even pepernoten verkopen voor het goede doel!! 

 

Groetjes een leerling uit groep 8 :) 

Klein dorp, grootse daden!!!

Trots op ons dorpje!!!!

L. haar klas (groep 8 van de Zaaier) organiseert op 11-12 van 12:15 tot 13:45 een KWF-event op school, ze willen heel veel geld inzamelen voor het KWF, hierbij wordt er een markt georganiseerd, er kan een lunch genuttigd worden, je kan er leuke spellen doen, enveloppenliin, kunst en beauty eigenlijk komt alles aan bod, daarnaast organiseren ze een heuze superbingo.

L. had vandaag een studiedag en zij is zich vandaag extreem bewust geworden van wat saamhorigheid betekend!!! Ze is echt bij alle ondernemers van Nieuwleusen geweest en echt iedereen stelt een prijs beschikbaar voor het KWF!!!!!

Waar een klein dorp groot in kan zijn!!!!! 💕 we maken de wereld samen, laten we hem samen nog mooier maken! Aldus onze dochter!!! 💕

Wij komen in actie tegen kanker

Hallo allemaal, 

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Zo ook onze lieve juf, ook zij heeft onlangs de diagnose kanker gekregen, naast onze juf kennen wij helaas bijna allemaal wel iemand die deze ziekt heeft of heeft gehad. 

Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel! 

 

Groetjes GROEP 8 van basisschool de Zaaier

Thank you to my Sponsors

Dianne Paauw
Donated 235

Anonymous
Donated 100

Gerdien A.m. Helder-oosterwijk
Donated 50

"Kanjers; heel veel succes met de actie!"

Anonymous
Donated 50

Lineke Veldman
Donated 50

Peter Freriks
Donated 50

"Anne sterkte, je kunt het😘"

Schildersbedrijf Gerben Westerman
Donated 50

"Wat zijn jullie allemaal goed bezig jongens en meisjes van groep 8!"

Rita Van Zanten
Donated 30

"Jullie zijn kanjers!!! Wat lief dat jullie voor het KWF en een beetje in het bijzonder voor juf Annemarie in actie komen. GEWELDIG!!"

Anonymous
Donated 28

Anonymous
Donated 25

Brasjen Dienstverlening
Donated 25

Eeke Ter Hedde
Donated 25

Lummy Goldsteen
Donated 25

"Heel veel succes, met deze goede actie. Hopenlijk helpt deze actie mee aan meer onderzoek naar kanker. Mooi initiatief van deze leerlingen voor hun juf. Sterkte gewenst, voor deze juf, tijdens de behandeling, want het is heftig, als je nog zo jong bent."

Anonymous
Donated 25

Fam. Bouwman
Donated 25

"Super hoe jullie inzetten met z'n allen!! Ga zo door groep 8!!"

Lyanne
Donated 25

"Wat zijn jullie enthousiast! Super!! Dit zal de juffen en iedereen die met deze ziekte geconfronteerd wordt, vast veel goed doen!!"

Jan En
Donated 25

Annelies Overweg-brink
Donated 25

"Wat een prachtige actie. Heel veel succes!!"

Germo Van De Hoek
Donated 20

Hanneke
Donated 20

"Wat een mooie actie, succes!"

Anonymous
Donated 19

Anonymous
Donated 15

Cynthia Sandmann
Donated 10

Stefan Pekkeriet
Donated 10

Jan Mensink
Donated 10

Carla Durieux
Donated 10

"Fantastische aktie. Heel veel succes, groep 8."

Aad Durieux
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Chantal Van Haarst
Donated 10

Jos En Ineke Koerhuis
Donated 10

"Veel succes met jullie actie."

Ramon Grootenhuis
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Janet Eikenaar
Donated 10

"Mooi initiatief!"

J Hoekstra
Donated 10

"Wat een mooie actie voor jullie juffen! Succes!!"

Anonymous
Donated 10

"Veel succes met deze mooie en goede actie"

Luuk & Daniëlle Fiet / Hoen
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jolinde De Blok
Donated 10

Dianne Paauw
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Heel veel succes met jullie actie!"

Manon Goutbeek
Donated 10

Frank Middendorp
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Edwin Nijhof
Donated 10

Henriët Kampen
Donated 10

"Wat een inzet door deze kinderen om kanker te bestrijden. Ik help mee!"

G.westerhof & K.van Hulst
Donated 10

"Succes!!"

Anonymous
Donated 8

"Veel succes met jullie actie!"

Gerda Kleinjan
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Truus Reumer
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Marina Sterken
Donated 5

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.