Strokel4life

By T.V. Strokel Join Me

Strokel4life

Zoals jullie vast al gehoord hebben, het jaar 2019 staat voor Strokel in het kader van sport/gezondheid en kanker, Strokel4life / SamenLoop voor Hoop / KWF

Er wordt van alles georganiseerd, dus houd de website in de gaten!

Sta op tegen kanker

We weten allemaal, als je hoort dat je kanker hebt, staat je wereld op z’n kop. De behandelingen die volgen hebben grote invloed op je dagelijks leven. Er is al heel veel onderzoek gedaan en er is ook veel meer mogelijk dan jaren geleden. Toch, als het jou of je naaste treft, is het beste niet goed genoeg.

Daarom Strokellaars, wij willen i.s.m Stichting De Maretak Veluwe en het KWF geld inzamelen voor nog meer onderzoek, zodat we over een tijd kunnen zeggen: kanker is een chronische ziekte, er gaat niemand meer aan dood. 

Ons klapstuk is zondag 7 juli, dan hebben wij op onze vereniging een tennistoernooi Strokel4life voor leden en niet leden met een veiling. Op deze dag treedt Lisanne Spaanders voor ons op.

De opbrengst van al onze campagneactiviteiten voegen we bij die van Samenloop voor Hoop op 20 en 21 september. Dit is ook de einddatum van onze campagne. 10% van de totale opbrengst gaat naar De Maretak Veluwe in Harderwijk: steunpunt voor mensen met - en overlevers van - kanker. 

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 50

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.