Dam tot Damloop 2019- Team ren tegen asbestkanker

By Team Ren tegen asbestkanker Join Me

Ren mee met team stop asbestkanker

We willen meer aandacht voor het feit dat gebruik van asbest vele slachtoffers eist. De aanleiding hiervoor is heel persoonlijk geweest. Augustus vorig jaar is onze vader overleden aan de gevolgen van asbestkanker. Een ziekte die hem in 9 maanden van het leven heeft beroofd. Tot op heden is er namelijk nog steeds geen effectieve behandelmethode voor asbestkanker en is de gemiddelde levensverwachting na diagnose iets meer dan een jaar. Daarom willen we een stevig geldbedrag ophalen voor onderzoek naar een betere behandelmethode.

Ren mee op 22 September 2019 met de dam tot damloop en ben ook een steun voor de slachtoffers van asbestkanker en hun naasten! 

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Logicor
Donated 500

Anonymous
Donated 28

Marijke Daams
Donated 28

"Succes. Prachtig dat jullie dit doen."

Teunis Van Der Veen
Donated 25

Marike Van Beek
Donated 25

Stephanie Stephanie Geertman
Donated 20

"succes marlies! XXX"

Carolijn Janssens
Donated 15

"Zet m op Sab Renee en Valentijn"

Anonymous
Donated 10

Lenie Larmit
Donated 10

"Succes"

Jk Vegter
Donated 10

"Zet 'm op!!!"

Anonymous
Donated 10

Lianne
Donated 2

"Zet hem op!!! Mijn vader zou genezing niet meer mee maken laten we hopen de volgende slachtoffers wel en beter dat dit straks niet meer bestaat❤️🍀"

KWF Kankerbestrijding



Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.