Top2000kerk in actie voor KWF

By Anton van Dijken Join Me

Top2000kerk in actie voor KWF

Op zondag 30 december organiseer ik namens de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord (PWZN), een Top2000kerkdienst in de Zoetermeerse Ichthuskerk (17:00 Parkdreef 258, Zoetermeer) Een uniek evenement waarin de mooiste nummers uit de Top 2000 centraal staan. Lisanne Spaander (oa bekend van het liedje "Vechtersbaas") en het Haagse popkoor "Focus" werken mee aan dit feest van herkenning. Rebecca Onderstal uit Houten is de voorganger. In de aanloop naar en tijdens de dienst wordt geld ingezameld voor KWF. De hele maand kan bovendien worden gestemd op een favoriete Top 3, via www.top2000kerkdienst.nl/zoetermeer/stemmen De Top 3 wordt op 30 december bekend gemaakt.
Ook in de gemeenschap rond de Ichthuskerk worden wij regelmatig geconfronteerd met de verschillende vormen van Kanker. Velen genezen maar helaas moeten we soms ook afscheid nemen en is er pijn, rouw en verdriet. Muziek is voor veel mensen een enorme troost en daarom is de combinatie Top2000kerkdienst en geld inzamelen voor KWF een middel om een steentje bij te dragen. De Top2000kerkdienst is al 5 jaar een groot succes in Zoetermeer en trekt bezoekers uit alle delen van het land.

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Feestpagina aangemaakt

Aan eigen feest gedoneerd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €1.500

Op Wall of fame met meer dan €5.000

Emails verstuurd

pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Anton Dijken
Donated 75

Corne Kempen
Donated 50

"Super actie, anton, TOP"

Anonymous
Donated 50

Anonymous
Donated 10

"Donatie gedaan tijdens de seizoensopening van Open Ichthus en presentatie van het jaarprogramma."

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.