30 juni: Fietsen van Maastricht naar Groningen (360 km)

By Bas van der Lee Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Ik speel al jaren met het idee om in 1 ruk van Maastricht naar Groningen te fietsen en rond oud en nieuw had ik het daar wederom met Thomas over. Het leek ons mooi om dat samen te doen en Thomas had het idee om er een goed doel aan te koppelen, wat mij ook direct aansprak.

Van zowel mijn vaders als moederkant is er sprake van erfelijke belasting in mijn familie. Voor mij doe ik dit in het teken van mijn vader en mijn lieve tante Sil. Mijn vader is al meerdere jaren genezen en gezond verklaard, waarvoor ik erg dankbaar ben. Mijn tante Sil is overleden als gevolg van Kanker. We hebben altijd een speciale band gehad en zo voel ik dat nog steeds als ik terugdenk aan onze (familie) momenten samen.

Het verst wat ik ooit heb gefietst is 200 km, dus 360 km is een behoorlijke uitdaging. De route leidt in het begin door een stuk België en volgt een relatief rechte lijn tussen Maastricht en Groningen. Ik heb niet voor de snelste route gekozen, maar vooral de mooiste. Zo pakken we de meeste natuur gebieden onderweg mee. Des te mooier de omgeving, des te fijner is het fietsen.

Het is mooi als ik het streefbedrag binnen haal, maar ik ben blij met elke (kleine) donatie. Hoe meer mensen ons steunen, hoe makkelijker het fietsen voor ons is, dat geloof ik wel.

 

Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 100

"hoi, goed bezig man. een goed doel en de moeite waard om energie in te stoppen"

Ruud Ree
Donated 50

"Mooi initiatief Bas!"

Halvdan Hoekema
Donated 18

Jeanet Hoiting
Donated 10

"Stoer plan, Bas! Ik sponsor met <3"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.