Culturele Wandeling in Baarn

By Samara van der Burgh Join Me

Culturele Wandeling 2019

Een bijzondere wandeling met onderweg indrukwekkende optredens.
Een moment voor bezinning, herinneringen en opnieuw beginnen. Laat je meevoeren door de muziek, dans en theater.

Meer dan 800.000 mensen hebben te maken met kanker een onvoorstelbaar aantal. Dat betekent dat iedereen wel iemand kent die kanker heeft of er zelf mee te maken heeft.
Nog steeds doodsoorzaak nummer één in Nederland. Als organisatie willen we helpen om deze ziekte te bestrijden. Wij hopen dat er een toekomst komt waarin kanker niet meer voorkomt. We willen dat steeds meer mensen kunnen hopen op genezing. We lopen voor verbetering van behandelingen zodat deze minder zwaar worden en er een waardevol leven kan worden voortgezet. Dat na een periode van ziekte er weer vertrouwen kan komen in een toekomst. Een leefbare toekomst waar kanker niet iedere dag het leven bepaalt.Laten we lopen, lopen met zijn allen, lopen voor genezing.

 

We hopen dat veel verenigingen mee gaan lopen, dat de verenigingen met jeugd een sponsoractie houden waarin ouders en familie de jongeren stimuleren om mee te wandelen. Zodat hele clubs en veel mensen mee gaan wandelen. Dat de ouders mee gaan wandelen dat iedereen in Baarn mee gaat doen. Laat zien waar we met zijn alle voor staan.

Voor €9,95 bestel je jouw deelnamepakket en loop je met ons mee.
www.cultureelfestival.nl/wandeling/

Wij komen in actie tegen kanker

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel! 

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.