We gaan kanker verslaan!

By Diana Gommers Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel! 

Velen weten dat Andre (mijn partner) slokdarmkanker heeft gehad en gelukkig schoon is verklaard. Na ruim 3 1/2 jaar is t soms nog steeds een "struggle" maar ik mag me gelukkig prijzen dat Andre er nog steeds is. Nu waren wij daarvoor al donateur van KWF maar nu plan ik een event cq open huis en beveel ik mijn natuurproducten aan op basis van aloë vera en hoop op een grote opkomst zodat ik dus mooi deel vd opbrengst naar KWF kan storten. 

Producten kunnen als leuk moederdag presentje of los gekocht worden, maar weet wel de achterliggende gedachte is storting naar KWF! 

Actie is de hele maand april en mei. 

Info 

aloevooru@flp.com 

06-50888820 

Spaarnwoudelaan 5 5035HN Tilburg 

Thank you to my Sponsors

Marco & Ingeborg Van Helvoirt / Joosen
Donated 10

"Diaantje hoop dat er vele donaties komen om onderzoeken voor Andrè en alle andere mensen die deze verschrikkelijke ziekte overkomt te genezen!! 💖"

Andre
Donated 10

"Donatie gedaan en ik hoop dat je veel gaat ophalen! 🍀"

Monique De Groot
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Goed (en persoonlijk voor jullie) doel. Hoop dat je het bedrag gaat halen. DIkke X van het engeltje en mij."

Minouck
Donated 5

"Mooi doel, lieve Diana Ik heb gedoneerd x"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.