Pensioen en 40-jarig jubileum Eef Bongaarts

By Eef Bongaarts

Pensioen en 40-jarig jubileum

 

Op 1 augustus a.s. ben ik 40 jaar in dienst van de gemeente Helmond. En dat is voor mij een mooi moment om ook met pensioen te gaan.

Op 13 juni a.s. biedt het college van burgemeester en wethouders mij een receptie aan in de hal van het Stadskantoor, Weg op den Heuvel 35 in Helmond.

Mocht u ter gelegenheid hiervan mij een cadeau willen aanbieden, dan zou ik het heel erg op prijs stellen om dit in de vorm van een donatie aan het KWF te doen. Het KWF kan veel donaties gebruiken. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ook ik ben een familielid, enkele vrienden en collega's verloren door deze ziekte. Met uw donatie helpt u KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Eef Bongaarts

Event Information

Thursday 13th June

Thank you to my Sponsors

Makelaar De Vree
Donated 50

"Beste Eef, Dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe voor de komende periode."

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.