Elly 85

By Elly Klomps - De Wit

Bedankt voor het fijne feest en de geweldige giften

Lieve familie en kennissen,

 

Wat heb ik genoten van vandaag. Ik ben onder de indruk van de vele hartelijke felicitaties en het grote bedrag dat we met zijn allen voor het KWF hebben ingezameld. Het was een onvergetelijke verjaardag!

 

Eenieder nogmaals hartelijk bedankt daarvoor.

 

Liefs, Elly

Elly 85

Ik vier binnenkort mijn 85ste verjaardag. En eerlijk gezegd heb ik geen verlanglijstje, maar wél een wens. De wens dat iedereen de kans krijgt gezond 85 te worden. Daarom vraag ik om een kadonatie voor KWF.

Thank you to my Sponsors

Mevr. E. Klomps - De Wit
Donated 300

Anonymous
Donated 100

"Dag lieve mama, wat fijn dat we dit samen kunnen vieren. Geniet met volle teugen van je feestje want 85 komt maar één keer, en op naar de 90!"

Anonymous
Donated 100

"Hi Mam, gefeliciteerd. Op naar de 200! 😀"

Elly Klomps - De Wit
Donated 85

Anonymous
Donated 50

"Van harte, Elly!"

Harry Nienhaus
Donated 50

"Van harte gefeliciteerd, graag maak ik gebruik van je mooie cadeautip voor het KWF. Maak een mooie dag van je verjaardag. We zien elkaar 26 jan, Tot dan. Harry."

Anonymous
Donated 30

Anonymous
Donated 30

"Hallo"

Anonymous
Donated 30

"Elly, Van Harte Gefeliciteerd met je 85ste verjaardag, we wensen je nog vele gezonde jaren toe. en dat wij dat mee mogen maken. Groeten Gert en Ineke"

Willem En Carla Zweers
Donated 30

"Van harte gefeliciteerd met je 85e verjaardag, fijne dag en dat we nog maar lang buurtjes mogen blijven. Groetjes Willem en Carla"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.