Inzameling lege inktcartridges!

By Erik Alberts Join Me

Inzameling lege inktcartridges!

Als u thuis of op het werk nog lege inktcartridges heeft liggen, kunt u ze opsturen via de gratis KWF inzamel envelop. Het is nog makkelijker om ze af te geven bij elke HEMA waar een KWF inzamelstation voor lege inktcartridges staat! Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steunt u ook nog eens de strijd tegen kanker. Voor iedere herbruikbare inktcartridge die u instuurt doneren wij 1 euro aan het KWF. Ook bedrijven kunnen mee doen! Bezoek onze website www.re-uze.com voor het aanvragen van een GRATIS inzamelbox.
Wij steunen als Re-uze.com de strijd tegen kanker. Er worden zoveel mensen geraakt door deze ziekte dat elke euro hard nodig is voor meer onderzoek. Het KWF is daarbij voor ons bedrijf een fantastische partner om actie te voeren tegen deze ziekte die 1 op de 3 mensen treft.

Thank you to my Sponsors

Acties Kwf
Donated 10.122

"Ontvangen via bank of andere actie"

Erik Alberts
Donated 1.150

"Wij steunen van harte het KWF met de opbrengst van de inzameling van lege inktpatronen in het actiejaar 2015 in samenwerking met www.re-uze.com"

Erik Alberts
Donated 604

"Deze gift van 604 euro is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met alle Kruidvat winkels en haar klanten. Hartelijk dank!"

Anonymous
Donated 450

Erik Alberts
Donated 375

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.