Gyorgyike Horvath

Wij willen kanker de wereld uitjagen! Join Us

Mixed feelings

Het is gelukt, via een veiling kunnen mijn hond Jack en ik toch nog meedoen aan de " Pink Workingtest" op 3 maart a.s. Waarom? Ik was nog maar net 30 en moest al afscheid nemen van 2 lieve tantes en mijn vader, ja door de kanker. Mijn vriendin was schoon in mei en in september overleed ze toch, een verdwaald kankercelletje had een chaos aangericht. 3x heb ik bij mijn honkbalclub een honkbalmarathon georganiseerd voor Kika, de jongens 16 uur spelen en ik coachen. Nu zelf aan de bak met Jack, dit jaar ga ik trouwen met mijn lief Hans en mijn dierbaren zullen er niet bij zijn, mixed feelings. Dus....doneren please!!!!

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.