Hogeschool Leiden - Opdreef PV

De Kippenloop

Wij lopen voor het goede doel

Op 15 juni 2019 vindt de kippenloop plaats, een wandeling door de omgeving van Katwijk georganiseerd door Stichting Katwijk Wandelmarathon. De (sponsor)opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding en komt geheel ten goede aan twee speciale wetenschappelijke onderzoeksprojecten voor patiënten in verschillende leeftijdscategorieën. Het eerste project onderzoekt slaapproblemen bij kinderen tijdens en na leukemie (bloedkanker). Het tweede onderzoek richt zich op een test die in bloed kiemcelkanker kan vaststellen bij (met name) jonge mannen.

Opdreef stelt 50 plaatsen beschikbaar voor de 10 km, zodat we met een groep medewerkers deze wandeltocht kunnen volbrengen. Het CvB levert ook een mooie bijdrage in de vorm van team shirts.

Hogeschool Leiden doet mee aan de Kippenloop

Wij lopen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor het Hogeschool Leiden team en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Wij en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar. 

Thank you to my Sponsors

Scarlett
Donated 10

Yasmin Steenvoorde
Donated 10

"Mooi initiatief!"

Saskia Kruizinga
Donated 10

Floor Sleeking
Donated 10