Hogeschool Leiden - Opdreef PV

De Kippenloop

Wij lopen voor het goede doel

Op 15 juni 2019 vindt de kippenloop plaats, een wandeling door de omgeving van Katwijk georganiseerd door Stichting Katwijk Wandelmarathon. De (sponsor)opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding en komt geheel ten goede aan twee speciale wetenschappelijke onderzoeksprojecten voor patiënten in verschillende leeftijdscategorieën. Het eerste project onderzoekt slaapproblemen bij kinderen tijdens en na leukemie (bloedkanker). Het tweede onderzoek richt zich op een test die in bloed kiemcelkanker kan vaststellen bij (met name) jonge mannen.

Opdreef stelt 50 plaatsen beschikbaar voor de 10 km, zodat we met een groep medewerkers deze wandeltocht kunnen volbrengen. Het CvB levert ook een mooie bijdrage in de vorm van team shirts.

Hogeschool Leiden doet mee aan de Kippenloop

Wij lopen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor het Hogeschool Leiden team en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Wij en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar. 

Thank you to my Sponsors

Ton Coppes
Donated 100

Netarch
Donated 50

Bodybouw Kracht- En Conditietraining
Donated 50

"Wat goed dat jullie mee doen! 10km is best pittig dus het lijkt me wijs als iedere deelnemer op di en do meedoet met de bootcamp training ;)"

Wensley
Donated 50

"Thumbs up!"

Eveline En Kevin
Donated 28

Marit Van Zuilekom
Donated 15

Dennis De Hue
Donated 12

Lois Koot
Donated 11

Scarlett
Donated 10

Toon
Donated 10

"Veel plezier, mooie actie."

Iris Szugat-fiedler
Donated 10

"Viel plezier en success!"

Karen
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Rosanne Noteborn
Donated 10

Yasmin Steenvoorde
Donated 10

"Mooi initiatief!"

Gaby Van Den Berg
Donated 10

Saskia Kruizinga
Donated 10

Floor Sleeking
Donated 10