Jeremy Swens

Ren tegen kanker
Eindhoven Marathon

Ik Ren tegen kanker!

Persoonlijk verhaal:

Er zijn veel mensen en naar mijn mening steeds meer mensen die de diagnose kanker krijgen helaas. In mijn directe omgeving heb ik vaak gezien dat er familie / dierbare zijn die of zelf de ziekte hebben of iemand dichtbij hun omgeving de ziekte hebben of hebben gehad. Je ziet natuurlijk niet altijd alles wat het gevolg is van deze diagnose, maar wat ik wel zie is in wat voor hel deze mensen zelf als de familie / dierbare terechtkomen...
Zelf heb ik meegemaakt dat mijn moeder de diagnose huidkanker gekregen had. Op dat moment denk je wel even van, wow huidkanker. Je hoort vaak andere mensen die t hebben, maar als je dan ziet dat het ook zo dichtbij kan komen schrik je wel even. Gelukkig hoeft mijn moeder alleen nog maar een periodieke controle en is alles weer goed!


Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Jeremy Swens
Donated 15

Herman Kerssens
Donated 10

"Goed bezig"

Sylvie Sanders
Donated 10

"Succes!!!"

Anonymous
Donated 10

Silvia Kerssens
Donated 10

"Zet hem op!!"

Tamara Swens
Donated 10

"Veel succes, ben trots op je! X"

Monica Feijoo Paz
Donated 10

"Super dat je dit doet!"

Joop Warbroek
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Danielle Warbroek
Donated 10

"Super goed bezig Jeremy, nu al trots dat jij je hiervoor inzet. Groetjes!"

J Kramer
Donated 5

Astrid Daniels
Donated 5

Jumbo Veldhoven
Donated 4

"Opgehaalde donaties donatiebox"