Jilkje Albers

Voor een medicijn! Join Us

Voor een medicijn!

Vorig jaar heb ik voor het eerst mee mogen doen met de Pink Workingtest samen met mijn lieve Donja(rechts). Het was op de dag af precies een jaar geleden dat we de crematie van mijn schoonmoeder hadden gehad. Zij heeft de strijd verloren aan alvleesklierkanker, ze was nog lang niet klaar met het leven en heeft gevochten tot het einde.

Dit jaar mag ik meedoen met mijn knappe Sisu(links), dochter van Donja en geboren op de laatste verjaardag van mijn schoonmoeder. Ik vind het een grote eer dat we mee mogen doen en de kans krijgen om aandacht te vragen voor deze verschrikkelijke ziekte.

Gewoonte is om sponsoring te vragen voor iedere binnengehaalde dummy, met een maximum van 10. Maar ik zou jullie willen vragen om ons te sponsoren voor iedere kans die we krijgen, wat er dus 10 zijn en dan doen Sisu en ik ons best om elke kans ten volle te benutten. 

Dank je wel alvast!
Jilkje en Sisu

Thank you to my Sponsors

V. De Jongh
Donated 25

"Geniet met je meisje!"

Margreet Luiting
Donated 25

"veel gezond plezier en leuke resultaten"

Abel En Kelly Roos
Donated 22

"Omdat we nu al super trots op jullie zijn! En omdat de leukste blondjes op 22-2 zijn geboren 😉 heeeel veel succes!"

Cynthia En Jeffrey
Donated 15

"Veel succes en plezier!"

Helga Tegelaers
Donated 10

"Had zelf graag meegedaan maar ik weet zeker dat jij en Sisu het ook namens mij en Iszi doen. Veel plezier . liefs Helga en Iszi, Faya en Indy"

Son De Jager
Donated 10

"Veel succes!"

Ien Albers
Donated 10

"Voor dit power team en oma 💟 succes!"

Maxine Peeters
Donated 5

"Zet m op morgen!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.