Marco Maurik

Ren tegen kanker
Utrecht Marathon

Where strengths come together

Team LSV,

 

Wat een prachtig initiatief om met vrienden, familie, kennissen en zelf onbekenden te vechten tegen kanker.  

Zelf ben ik voor dit team een onbekende.

Louise zit samen met onze zoon bij het kinderdagverblijf Koersvast. sinds een paar maanden zit ook onze zoon bij de peuters, in de zelfde groep als Louise. Na een paar dagen kwam Stijn al thuis met het nieuws dat hij had gedanst en gezongen met de juffie en met Louise. De lieve juffies bevestigen dit ook iedere keer, Louise was daar dol op.

Regelmatig krijgen we een update hoe het met Louise gaat. Dan vertelt Els ons bij het ophalen of door middel van een brief welke stappen er gemaakt worden in deze zware strijd. Elke keer staan mijn vrouw en ik weer met tranen in de ogen als we dit lezen.

Toen we de brief kregen waarin ons werd gevraagd om mee te strijden aarzelde ik geen moment. Ik ben direct naar huis gereden en heb me ingeschreven bij het team LSV. Na mijn inschrijving en donatie wou ik meteen mijn hardloopschoenen uit de kast pakken. Helaas is dit nog niet mogelijk omdat ik mijn ribben heb gekneusd met hoesten. (ja dat vond ik zelf ook raar klinken toen in dit schreef) 

Omdat ik nog niet in staat was om te lopen ben ik maar eens gaan welke strijders er allemaal in het team zitten. Opnieuw stonden de tranen in mijn ogen. zo veel mensen, zo veel donaties. Ik ben de onbekende in dit team, maar zo voelt het niet. ik scrolde naar beneden en ben 1 voor 1 alle toppers langs gegaan die keihard zullen gaan vechten voor 1 en hetzelfde doel. 

TEAM LSV

Where strengths come together 

Dit is de eerste keer dat ik ooit een blog geschreven heb. Als onbekende in deze groep, wou ik laten voelen hoe belangrijk het is dat we er voor elkaar zijn in moeilijke tijden. 

 

Marco Maurik

Ik ben de trotse vader van Stijn, 2 jaar alweer. 

Samen met mijn vrouw genieten we elke dag van ons mannetje. Stoeien, bouwen, boekjes lezen, alles wat een kind van 2 jaar nodig heeft om groot en sterk te worden.

Toen we hoorde dat Louise ernstig ziek was stond bij ons de tijd even stil. Op de ene dag verteld Stijn hoe hij samen met Louise heeft gespeeld bij de juffies. op de andere dag komt hij thuis en zegt "Louise nou?"

Dankzij de trotse papa van Louise kregen we de uitnodiging om mee te vechten tegen kanker.

Daarom loop ik mee, om ervoor te zorgen dat kinderen zoals Louise kunnen uitkijken naar al die mooie dingen die ze nu moeten missen.

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 75

"Heel veel succes! En super dat je dit doet"

Marco Maurik
Donated 50

Michel
Donated 25

"Succes man!"

Berdien Sneller
Donated 25

"Wat goed van jou Marco, gedoneerd en alvast heel veel succes!"

Mark Kommers
Donated 25

"Succes Marco"

Martijn & Suus
Donated 17

"Super dat je dit doet. Onze bijdrage om je streefbedrag te halen! Liefs"

Anouk
Donated 15

Tim Marsman
Donated 10

Diana Vrweijen
Donated 10

Elisa Van Dijkhuizen
Donated 10