Trainenmet kanker.nl

By Michel Meijers Join Me

Trainenmetkanker.nl

Trainenmetkanker.nl richt zich niet alleen op het faciliteren van begeleiding aan mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Door ons naast pati?nten ook te richten op de opleiding van instructeurs strijden we voor een wereld met minder kanker en een betere kwaliteit van leven voor de pati?nten. Met enige regelmaat doneren wij een bijdrage aan KWF ter stimulering van onderzoek.
Er wordt nog onvoldoende aandacht besteed aan sportbegeleiding van mensen die de diagnose kanker hebben gekregen of hebben gehad. Een groot gemis want wetenschappelijk onderzoek laat zien dat juist deze doelgroep veel baat heeft bij een verantwoorde vorm van beweging. Door sportbegeleiding aan te bieden dragen wij een steentje bij aan het gevecht tegen deze ziekte. Graag steunen wij daarnaast wetenschappelijk onderzoek met een bijdrage per deelnemer.

Thank you to my Sponsors

Michel Meijers
Donated 45

Michel Meijers
Donated 25

Trainenmetkanker.nl
Donated 25

Michel Meijers
Donated 15

Trainenmetkanker.nl
Donated 15

Michel Meijers
Donated 10

Anonymous
Donated 10

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.