Arend Hartman

By Rene Hartman

Ik kom in actie tegen kanker

Onlangs is onze vader, Arend Hartman, op 90 jarige leeftijd overleden. In de afgelopen jaren heeft hij tot 3x toe kanker overwonnen. Hij besefte heel goed dat dit niet voor iedereen was weg gelegd en daarom was hij tot aan zijn overlijden donateur van KWF Kanker Bestrijding. Als hobby schilderde hij veel en af en toe exposeerde hij, de opbrengst van de dan verkochte schilderijen schonk hij ook altijd aan dit goede doel. Dit heeft ons doen besluiten om zijn schilderijen te verkopen, in zijn nagedachtenis, met als doel ook nu de opbrengst te schenken aan KWF. In onderstaande galerij een impressie van de schilderijen.

De prijzen van de schilderijen zijn op aanvraag en uiteraard zijn de schilderijen ook te bezichtigen. Hiervoor kunt u contact opnemen via hartmanschilderijen@outlook.com

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.