Prins Rob verliest zijn wilde haren

By Rob van der Beele Join Me

Het is er af! Drie kale koppen!

Ruim 6200 euro is er inmiddels binnen! Fantastisch! Dat zorgde er afgelopen zaterdag wel voor dat er geen ontkomen meer aan was: het haar moest eraf! De tegen-actie van Jurre en Loek genaamd "papa's hoar mot blieve" kwam pas op gang toen het streefbedrag al binnen was en werd, jammer genoeg voor de jongens, niet geaccepteerd door het in grote getale aanwezige publiek in het MFC. Dus konden kapster Wendy en de adjudanten Leon en Mart de tondeuses starten. Het haar van Rob de Boer, Patrick Seuren en mij lag in een mum van tijd op de grond. Om nog wat extra geld voor KWF te genereren werden mijn staart en sik geveild door vorst Rik. De geiten uit Tienray wisten de sik te bemachtigen! Al met al een zeer, zeer geslaagde actie met een super opbrengst. Namens de collectanten voor goede doelen in Melderslo namen Thei Hagens en Jose van de Pas het opgehaalde bedrag symbolisch in ontvangst. Hulde voor alle collectanten die elk jaar langs de huizen gaan! Bij deze willen we iedereen bedanken voor de enorme steun. Zonder jullie was het nooit gelukt!!

O, ja, de actie blijft nog even open staan, dus doneren kan nog steeds!

Groeten, Ald-prins Rob en Ald-prinses Mai. 

Streefbedrag gehaald: 5500 keiharde euries voor het kankerfonds!!

Waar wij dachten de laatste loodjes worden het zwaarst blijkt het tegendeel het geval: de donaties komen als warme broodjes binnen!

1 Januari waren we al overdonderd door de vele donaties bij de nieuwjaarsduik, daar gingen de bezoekers van cafe het Tunneke nog eens flink overheen. En dan denk je, waar kunnen we nu nog geld inzamelen. Alle familie, vrienden, kennissen, bekenden, dorpsgenoten en aanverwanten hebben al gedoneerd. En dan ineens vliegen we naar de 5500 euro. Geweldig, fantastisch, superdepuper en iedereen bedankt! Het streefbedrag is gehaald!!!!! OOEEHHH YEAH!!

Stopt de actie nu per direct? Neen, de strijd tegen kanker is nog lang niet gewonnen dus blijft de actie voorlopig gewoon open staan voor donaties. Blijf doneren aan KWF!

Kunnen de scheermesjes nu geslepen worden? Laat je verrassen ......

Tot zaterdag, klokslag 19.11 uur, MFC de Zwingel in Melderslo

Groeten, prins Rob en prinses Mai 

Nieuwjaarsduik 2019: K-K-K-KOUDDD!

Na een kort nachtje vanmorgen de Nieuwjaarsduik gedaan, samen met Laura, Bart, Paul en nog een stuk of 200 fanatiekelingen. Het was bibberen geblazen maar we hebben het gedaan. Applaus voor al deze kanjers.

Na de duik greep ik de kans om even met de melkbus rond te gaan en jawel, er waren veel gulle donateurs aanwezig! Iedereen bedankt! Weer 126,40 euro dichterbij het streefbedrag!

Reindonk Wekkerradio bedankt!

Gisteren een bezoek gebracht aan de Reindonk waar we werden geinterviewd door niemand minder dan Louis en Veronique van de Wekkerradio. Kei leuk om te doen! En als gevolg werd er meteen weer flink gedoneerd. De teller staat nu al op meer dan 4000 euro! Geweldig!

Morgen doen we mee met de nieuwjaarsduik en is het mogelijk om cash te doneren in de melkbus! We blijven actie voeren. Ook Patrick en Rob hebben al flink donaties ingezameld en Rob is zelfs naar Oostenrijk om daar op de skipiste geld in te zamelen!!!

Super we kunnen iedereen niet genoeg bedanken. Het is geweldig om te zien hoe onze actie zo ontzettend gesteund wordt door iedereen! Zou het dan toch gaan lukken?

Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

Groeten, prins Rob en prinses Mai.

De prins heeft 2 volgers: Patrick en Rob!!

Eindelijk is het zover: de SHAVE-YOUR-HEAD-CHALLENGE is van start gegaan! Het is niet langer een individuele actie, maar het is een actie geworden van iedereen die KWF kankerbestrijding wil steunen. Daarvoor zijn twee dappere strijders uit de straat van de prins opgestaan: Niemand minder dan Patrick Seuren en Rob de Boer gaan ook kaal voor het kankerfonds! Hoe vet is dat! Wel zal het streefbedrag voor de volle 100% behaald moeten worden willen deze stoere mannen onder het mes gaan. Natuurlijk zal kapster Wendy van PITT Hairstyle zorgen dat dit geen bloederige zaak wordt en dat onze schedels mooi gaan blinken! Rob en Patrick, bedankt voor deze geweldige mentale steun! TOP!

Groeten, prins Rob den 1e

Zondag te gast bij Wekkerradio!

De kerstdagen zitten erop. Velen onder ons zijn aan het uitbuiken waaronder ik zelf. Maar het is tijd om weer in actie te komen. Flyeren, posten, facebooken, dankberichtjes versturen, radio-interviews geven enzovoorts. Radio-interviews? Jawel, aanstaande zondagmorgen strijken we neer bij omroep Reindonk voor een interview bij het radio-programma "Wekkerradio". Als je alle ins en outs wilt weten van deze ludieke actie dan moet je zeker luisteren vanaf zondagmorgen pak em beet 10 uur!

Groeten, prins Rob

Trots op mijn prins!

Als prinses zijnde ben ik apetrots op mijn prins. Ik vind het geweldig hoe hij deze actie op heeft gezet en hoe hij het vorm geeft.

Natuurlijk kijk ik er wel met een beetje schrik tegenaan; zijn prachtige wilde lokken zullen misschien afgeschoren gaan worden. Ik probeer me Rob voor te stellen zonder baard, hoe gaat dat er uit zien?

Maar ik weet dat hij er voor gaat, voor meer dan 100 %. En ik weet dat het kankerfonds het geld goed kan gebruiken, het is een prachtige actie waar ik volledig achter sta!

Lieve facebookvrienden, geweldig hoe jullie Rob en zijn actie steunen!

Het zou fantastisch zijn als zijn doel behaald zou worden!

Groetjes, prinses Mai

 

Halverwege de actie, over de helft van het streefbedrag!!!!

Lieve donateurs en andere ondersteuners, de helft van het streefbedrag is binnen! Twee-duizend-zeven-honderd-en-vijftig harde euries! En wanneer gebeurt dat, jawel, precies halverwege de actie! We blijven dus volop actie voeren. En jullie kunnen natuurlijk helpen door te delen, liken, suppoosten, promoten of ... te doneren :)

Deze mijlpaal hebben we niet zomaar bereikt maar door jullie actieve deelname. Zo kregen we het volgende bericht van KWF toegestuurd:

"Je staat in de administratie van het platform op nummer 1: meest populaire fondsenwerver!"

Applaus voor jullie allemaal, ik maak een diepe buiging voor jullie!

Groeten, prins Rob

Trots op het Dendron College!

Gisteren op school kerstviering gehad met het thema vrijheid. Daar ook eventjes de aandacht op mijn actie mogen vestigen met overweldigende reacties als gevolg. Iedereen was vol lof voor mijn actie en vele portemonnaies werden binnenste buiten gekeerd om te doneren. Dat leverde het fenomenale bedrag van 640,89 euro op!!!! En dat zijn dan nog alleen maar de contante donaties, er is ook al flink wat op de site van KWF gedoneerd en wie weet wat er nog volgt? Dat is toch kicke! Ik ben ongelooflijk trots op het Dendron College, zowel leerlingen als collega's, en ben blij dat ik daarvan deel mag uitmaken. Thanks!!

WE GAAN GOED MAAR MOETEN BLIJVEN KNALLEN!!!

Een week actievoeren voor KWF heeft al het mooie bedrag van zo'n 1500 euro opgeleverd. Geweldig natuurlijk! Donateurs komen uit alle hoeken en gaten en tonen heel veel betrokkenheid. Super mooi om mee te maken! 1500 maal dank!!!

Maar er is meer nodig!

Behalve doneren kunnen jullie mijn actie ook steunen door de link van deze actie zoveel mogelijk te delen op facebook, instagram, twitter of wat dan ook! Daarnaast kun je solidair zijn met de prins door sponsoren te zoeken en jezelf ook kaal te laten scheren! De SHAVE-YOUR-HEAD-CHALLENGE !!!

Mocht het lukken om het geld bij elkaar te krijgen voor 5 januari, dan zullen de manen evenals de sik geveild worden! De opbrengst hiervan zal natuurlijk ook weer ten goede komen aan het KWF.

De 1000 gepasseerd!!!

Yes!! De mijlpaal van 1000 euro is gepasseerd! Alle donateurs en donatinnen bedankt! Op naar de 2000! Super hoe betrokken iedereen is en ook geweldig om te zien wie er allemaal doneert. Dankjewel! Maar we zijn er nog niet dus blijf delen en doneren!

Prins Rob verliest zijn wilde haren

Tijdens het aftreden op 5 januari 2019 zal Prins Rob de eerste van carnavalsvereniging de Vlaskop uit Melderslo zich kaal laten scheren evenals een aantal buurtbewoners mits er 5500 euro wordt gedoneerd.
Er gaan nog teveel mensen dood aan kanker. Dit fonds kan het geld goed gebruiken voor hun zoektocht naar een oplossing voor kanker.

Thank you to my Sponsors

Dendron College !!!
Donated 641

"Succes met je actie Rob! Je kunt het!"

Blaktweg
Donated 510

"Wie had 1 sep. gedacht dat dit zo'n geweldige actie zou worden? Succes Rob. Groetjes d'n Blakt"

Anonymous
Donated 455

"Je mag trots zijn, want je hebt het gehaald. Ik kon helaas niet doneren zonder mijn naam te vermelden. graag hou ik dit anoniem."

Vrienden Van Ut Tunneke
Donated 272

"Melderslo op z'n best!"

Anonymous
Donated 200

"Weg met die dunne drutjes...."

Donateurs Nieuwjaarsduik 2019
Donated 126

"Alle donateurs bedankt!"

Anonymous
Donated 112

Twan Christiaens
Donated 100

"Succes met jouw actie Rob."

Melderse 3 Heldens
Donated 98

"Succes Rob! Groeten, SV Melderslo 3"

Finn, Peter, Carl, Jack, Laura, Simone, Inge ....
Donated 63

"Op de Mert beej de schaatsbaan!"

Klanten Van Pitt Hairstyle
Donated 59

"Schere die mane!"

Cs De Klotbultjes
Donated 55

"Klasse actie Rob, veel succes namens CS De Klotbultjes uit Griendtsveen"

Ald Preensegarde
Donated 55

"Veul succes met de actie! Geej kriegt vaan ôs waal en 'muts' teggge de kelt."

Leo Enckevort
Donated 50

"Veel succes met je actie ,zorg wel voor mutsen na het knippen, voor de kou."

Informatievisie
Donated 50

"Hoi Rob, mooie actie. Zeker omdat ik ook een van de gelukkige ben met die rotziekte. Gelukkig gaat het met mijj wel weer goed. Geert."

Anonymous
Donated 50

Richard En Bianca Jakobs
Donated 50

"Rob succes met je actie 👍 Headbangen gaat voortaan anders 🤘"

Gerbert En Kim Vissers
Donated 50

"Ziet er veel beter uit Rob😊"

Anonymous
Donated 50

William&truus
Donated 50

"Succes met deze actie"

Sjoerd Claassens
Donated 50

M&m
Donated 50

"Rob super jaar gehad. Nog een keer pieken!"

Leonie Verkoelen
Donated 50

"Beat 🦀 together. ✔️"

Pieter Verstraelen
Donated 50

"Superactie!!!"

Jarno
Donated 50

"Op naar de 6600"

Bart En Marij Kellenaers
Donated 50

"Dur af mit die lange pemels kel"

Anonymous
Donated 45

Voetbalteam J011-2
Donated 45

"Met coach Rob zijn kale kop langs de lijn, voetballen wij heel erg fijn!!! :)"

Vrienden Van De Vlaskop
Donated 38

"Hup da, kaal met die kels!"

Fam. Alards
Donated 33

"Klasse actie mannen! We zijn dr bij vanavond!"

Hay En Gonny Munckhof
Donated 33

"Rob kei toffe actie, 3 x 11 euro! Wij zorgen voor een warme muts 😉. Succes!!"

(nog Ff)prins Niek
Donated 33

"Moije actie kels, vur een goj doel. Bin ok benejd noa ozze Rob ziene kale kop..."

Vocalgroup Cantarello
Donated 30

Jelle Driessen
Donated 30

Geert En May Van Den Brandt
Donated 30

"Geweldige actie! Veel succes!"

Martijn Berende
Donated 30

Jari Wismans
Donated 30

Anonymous
Donated 28

Gerard Verheijen
Donated 28

Gixbv
Donated 28

"Top actie Robbie, Zal in jou geval wel gevalletje "een Vos verleist zijn haren maar niet zijn streken" :-) worden. Succes man!"

Anonymous
Donated 28

Albert Willemse
Donated 25

Tom Zanders
Donated 25

Michiels Smits
Donated 25

Mike Moorren
Donated 25

"Top actie Rob!!!"

Marc En Nicole Litjens
Donated 25

"Mooie actie Rob, Patrick en Rob!"

Anonymous
Donated 25

Marcel Driessen
Donated 25

Fam Erprath
Donated 25

"Zet m op! 💪🏻"

Wim & Annemie Heldens
Donated 25

Miranda Van De Goor
Donated 25

Bart Gubbels
Donated 25

Ger Coenders
Donated 25

Dorris Zegers
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Marcel Hovens
Donated 25

"Wej gaon dervur um de geitesik mit naor Tiendere te neme... 😉. Goejje actie Rob"

Colin Te Baerts
Donated 25

"Hallo Rob, fantastisch initiatief!!! Groet Erik, Helmy en Colin!!!"

Laura Cleven
Donated 25

"Heel veel succes!! Laura Cleven"

Inge Van Den Munckhof
Donated 25

Ineke Manders
Donated 25

"Succes Rob met deze fantastische actie!"

Jolanda Nabben
Donated 25

Marlon De Jesus Duarte
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Petra Worp
Donated 25

Richard Van Rens
Donated 25

"Jazeker kom op Robke met (straks) en kaal kupke"

Frank Laar
Donated 25

"Succes met de actie Rob!"

Jan En Wilmie Seuren
Donated 25

Alex De Swart
Donated 25

"Good bezig Rob! Nou strukelde (hoap ik) neet mier over ow hoar!"

Anonymous
Donated 25

Schonbroer Jan
Donated 23

"Rob, kalen dets, ik hang owen staart boven mien bed!"

Frans En Will Hegger
Donated 22

"Klasse actie Rob! Hopelijk krijg je jouw streefbedrag tijdig bij elkaar! Heel veel succes Rob!"

Anonymous
Donated 22

Anonymous
Donated 22

Tienderse Geite
Donated 22

"Owen sik is vaan os! Doa dreje weej os en lekkere sigaar va!"

Pim Snijders
Donated 22

Sjoerd En Mieke Heldens
Donated 22

Nicole Alards
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Geert Annemie Sieme Custers
Donated 20

"Succes Rob met je actie!! we steunen je. Groet Geert Annemie en Sieme Custers"

Anonymous
Donated 20

Tiny En Franca Arts
Donated 20

"Succes Rob"

Eric Van Den Munckhof
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Succes prins Röbke. enne vos verluust waal de hoar ma ni de streke!!"

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Ruud
Donated 20

"Top actie en gefeliciteerd, op voorhand, met het opgehaalde bedrag,"

Marcel Szafranski
Donated 20

"Goed bezig prins Rob!"

Ralf Driessen
Donated 20

Pap En Mam Van Prins Rob
Donated 20

"Eindelijk naar de kapper!!!"

Jet Huijs
Donated 20

"Eindelijk haksele de fakkes"

Vivian En Alex
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Ingrid Beele
Donated 20

"Goeie actie �n afsluiter van je prinsenjaar! Ik kom kijken!"

Lonne Vullings
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Henk Moorren
Donated 19

"fijne actie"

Anonymous
Donated 18

Anonymous
Donated 15

Jose Pas
Donated 15

Mark Van De Pas
Donated 15

Anonymous
Donated 15

Anonymous
Donated 15

"Super Rob!!"

Rob Vestjens
Donated 15

"Beste collega en naamgenoot, of je je haar nu wel of niet kwijtraakt, ik ondersteun je actie van harte!"

Anonymous
Donated 12

Mark Van Munckhof
Donated 12

Anonymous
Donated 12

"Om alvast in de carnavalsstemming te komen voor aankomende zaterdag❤💛💚"

Paul Hermans En Linda Van Lierop
Donated 12

Natalie Visser
Donated 11

"Zet 'm op collega!!! Goede actie. Groetjes Natalie."

Anouk Alards
Donated 11

Maik Van Rens
Donated 11

Rita Rutten
Donated 11

"Succes ermee. Hopelijk een kale buurman."

Joris Kleuskens
Donated 11

Ankie Kleuskens
Donated 11

Anonymous
Donated 11

Peter, An, Imke
Donated 11

"Hald vol Robbie!"

Anonymous
Donated 11

Marielle Wijnhoven
Donated 11

"Hoi Rob, Super dat je je streefbedrag hebt gehaald. Wij willen er toch nog een klein beetje bij doen. Robert vraagt zich af of de baard er voor dat bedrag ook vanaf gaat. Veel plezier met het aftreden en je kappersbehandeling. Groetjes Robert en Mariëlle"

Wim Coenen
Donated 11

Net En Johnspreeuwenberg
Donated 11

"Veel succes Rob met deze geweldige actie!!!"

Annette En Chris Fastcox
Donated 11

"Succes, Rob!"

Paul Coenen
Donated 11

"Succes Preens"

Pmw Van Lipzig
Donated 11

Joke Janssen
Donated 11

"Succes en lieve groetjes!"

Jo Luijten
Donated 10

Rik Spreeuwenberg
Donated 10

"Good bezig Preens! Dik d'r ovver hin, net as 't ganse seizoen aale verwachtinge oavertroffe!"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Joni Kohrman
Donated 10

"Veel succes met de actie!"

Petra Verlinden
Donated 10

"Trots op mijn collega en heel benieuwd naar je nieuwe look! ;-)"

Jp Borgonjen
Donated 10

"Succes Rob, mooie actie."

Chris En Mien Van
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Annemarieke Crommentuijn
Donated 10

"Mooi initiatief rob!"

Jp Van Der Weiden
Donated 10

"Rob, ook met een kale kop ben je helemasl TOP!"

Monique Verheijen
Donated 10

Petra Smedts
Donated 10

Els
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Van Der Beele
Donated 10

"Je trotse ouders!"

Helen Vlot
Donated 10

"Succes Rob :-)"

Leon En Ida Poels Mooren
Donated 10

Nikki Seuren
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Te gekke actie!"

Iemes Van Craenmehr
Donated 10

"En je lange haren kun je ook nog eens doneren aan stichting haarwens."

Anonymous
Donated 10

Estel Smedts
Donated 10

Kim Kleuskens
Donated 10

Lars Velthuizen
Donated 10

"Top Rob!"

Ton
Donated 10

"Succes Rob"

Anonymous
Donated 10

Henk De Visser
Donated 10

"Rob, jij mag je wilde haren wel houden"

T.a.j. Van Gaal
Donated 10

John En Marianne Van Helden-geurts
Donated 10

"Topactie verdiend een donatie!!"

Anouk Bergmans
Donated 10

Ria Rozing
Donated 10

"Geweldig plan Rob!"

Rene & Marjolijn
Donated 10

"Zet ‘m op!"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Isa Janssen
Donated 10

Hilde Janssen
Donated 10

"Wauw Rob. Super dat je dit voor dit mooie doel wilt doen! Tof van je!"

Rolf Boersma
Donated 10

Leontine Sterren
Donated 10

Peter Reinders
Donated 10

"Goeie actie Rob!"

Anonymous
Donated 10

"Klasse Rob, op den kale klets!"

Monique Custers
Donated 10

"Stoer ! En een top actie ! "

Anonymous
Donated 7

"Wat een mooie actie! Veel succes nog!"

Anonymous
Donated 6

Anouk Vullings
Donated 6

"Hoi Rob en crew! Toffe actie en succes met de laatste euro's!"

Lieke Coenders
Donated 5

"Goed intiatief!"

Oliver Goedhart
Donated 5

"Succes wah kel"

Anonymous
Donated 5

R Driessen
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Luc
Donated 5

Henk Korsten
Donated 5

Marcel Van Ijzendoorn
Donated 5

Lisette Verheijen
Donated 5

Sannah Spreeuwenberg
Donated 5

"Goed bezig!!"

Anonymous
Donated 5

Esther En Gertjan
Donated 5

"Wij duimen voor jullie! Mooi initiatief!"

Susan Knops
Donated 5

"Ik ben zoooooooooo benieuwd hoe dat er uit gaat zien!!"

Sam Stappers
Donated 5

Lynn Van De Pas
Donated 5

Manouk Linders
Donated 5

T Linssen
Donated 5

Ingrid Heyl Moen
Donated 5

"Suc6. Stoet dat je dit doet. Ik hoop dat het lukt, en anders alle beetjes baten. Groetjes Ingrid heul moen"

Anonymous
Donated 5

Roel
Donated 5

"Ik zal op schoel neet lache"

Erik Brandt
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Lars Heldens
Donated 5

"Goed bezig meester "

Anonymous
Donated 5

"Go for it.... !!!"

Martha
Donated 5

Mieke Theeuwen
Donated 5

"Top actie!!"

Janneke Saris
Donated 5

Semke Sitsen
Donated 5

Susanne Mooren
Donated 5

"Proficiat met het behaalde resultaat!"

Imke Van De Goor
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Sam Muijsers
Donated 4

"baard laten staan en verven in een kleurtje"

Meike Seuren
Donated 4

Carmen Coumans
Donated 4

Guus Martens
Donated 3

"Succes strijder!"

Anonymous
Donated 3

Lh
Donated 3

"Hoi mnr. van der Beele, heel veel succes met deze actie. Hopelijk gaat het lukken!!"

Lynn Pas
Donated 3

Anonymous
Donated 2

Tuur Kleuskens
Donated 2

"Ha robbie succes met je kale kop"

Tom Van Lin
Donated 2

"reken maar uit hoeveel je hebt opgehAald"

Carmen Keijsers
Donated 2

Timo Basten
Donated 2

"Groetjes HA3C"

Jeroen Cuppen
Donated 2

"Ook de wenkies"

Jesse Driessen
Donated 2

De Onbekende
Donated 2

"Einde Oefening Ropcke!"

Anonymous
Donated 2

Nick Verdellen
Donated 2

"👏👏👏👏👏👏"

Jens Van Stipdonk
Donated 1

Thom Obers??
Donated 1

"Doe je goed man"

Sven Meijboom
Donated 1

Martha
Donated 1

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.