Rob met pensioen

By Rob Bosch

Ik vier mijn pensionering

In plaats van kado's vraag ik om een donatie aan het KWF. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Kadoneer en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Event Information

Friday 30th August

Thank you to my Sponsors

Rob Bosch
Donated 1.000

Peter
Donated 100

"Beste Rob, Bedankt voor de mooie samenwerking die we hebben gehad. Je bent een bijzonder mens met een groot hart die altijd open staat voor anderen. Dit initiatief van je bewijst dat maar weer eens. Geniet straks lekker van je vrije tijd en van je familie en vrienden, uiteraard zullen wij tijdens ons jaarlijks etentje je belevenissen horen en mijn inschatting is dat dat er vele zullen zijn! Hartelijke groet, Peter"

Arjen & Jolanda
Donated 100

"Hoi Rob, Wat een heerlijk vooruitzicht: meer tijd om nog leukere dingen te doen dan werken. Geniet van deze nieuwe fase, samen met je vrienden en familie. Het was fijn om je te leren kennen én met je samen te werken, bedankt! Hartelijke groeten, Arjen & Jolanda"

Steef Jansen
Donated 100

"Hoi Rob! We hebben nooit in hetzelfde team gezeten, incidenteel samengewerkt en toch hebben we een hele goede band (al zeg ik het zelf) opgebouwd. Dat zegt een heleboel over jouw open en toegankelijke persoonlijkheid. En dat het KWF een heel goed doel is spreekt - helaas - voor zichzelf. Groet Steef"

Anonymous
Donated 100

"Beste Rob, ik ken je nog niet zo lang, maar ben blij dat ik nog even met je heb mogen samenwerken en van je rust en positiviteit heb mogen genieten. Ik merk aan iedereen dat ze jou je pesioen heel erg gunnen en dat is niet voor niets. Geniet er met volle teugen van, want het is welverdiend! Het allerbeste!"

Anonymous
Donated 100

"Een mooie actie om je werkende leven af te sluiten en te beginnen aan je pensioen, ik gun je van harte dat je er maximaal van gaat genieten met Nory :) Hopelijk haal je een mooi bedrag op!"

Janny En Ton
Donated 50

"Rob, wat een mooi initiatief. wij wensen je veel plezier en succes met alles wat op je pad komt."

Anonymous
Donated 50

"Bedankt voor de fijne samenwerking, Rob. Geniet van je pensioen!"

Matthieu Schenk
Donated 50

"veel geluk en plezier, Rob!"

Ruud
Donated 50

"Het grote genieten kan gaan beginnen en als er iemand is die dit verdient, dan ben jij het wel. Geniet met volle teugen, het 'gecalculeerde' leven wordt nu ingeruild voor alles op gevoel! :-)"

Anonymous
Donated 50

"Mooie actie Rob! Geniet van de extra vrije tijd!"

Marry Beuker
Donated 50

"Rob, dank voor de prettige samenwerking!! Ik wens je mooie nieuwe avonturen toe nu je van je pensioen gaat genieten."

Ed Hofstra
Donated 40

"Rob zorgt en ontzorgt. Prive en op het werk. En nu ook met deze cadeautip. Fijn om tot jouw vriendenkring te behoren. Geniet van je pensioen, al is ook dat niet eenvoudig. Zeg ik uit eigen ervaring."

Anonymous
Donated 30

"Geniet van je pensioen!"

Anonymous
Donated 30

"Hoi Rob, wat een mooie actie! Het beste met de inzameling en wat een mooi vooruitzicht, jouw pensioen! We gaan je enorm missen, eerst nog een feestje eind augustus."

Anonymous
Donated 30

"Ha Rob, Mooi goed doel heb je gekozen. Ik wens je ontzettend veel geluk en nog vele lange jaren toe. Bedankt voor onze samenwerking!! Maarten"

Anonymous
Donated 28

"Genieten van je pensioen Rob, maar dat komt volgens mij wel goed! Dit doel sponsor ik uiteraard graag"

Jan Van Dijk
Donated 25

"Jammer dat je weg gaat. Vooral de laatste maanden meer samengewerkt. Het was mij een genoegen !"

Jeroen Vlug
Donated 25

Antoine Reniers
Donated 25

"Hoi Rob, een mooie manier om op deze manier je afscheid te vieren met een goed doel."

Cindy Lo
Donated 25

"Geniet lekker van je pensioen Rob!"

Joey Van Iperen
Donated 23

"Dag Rob, Een ontzettend goed doel. Je hebt je vrouw helaas verloren aan deze verschrikkelijke ziekte, zelf heb ik recentelijk ook afscheid moeten nemen van een dierbare. Dat je liever dit doel ondersteunt ipv een cadeau ontvangt siert je. Je positivisme zullen we bij Vivat missen na je pensioen. En ik persoonlijk je geduld en je groet over de Pc heen of bij de koffie automaat. Het ga je goed en geniet ervan!"

Anonymous
Donated 20

"Rob, Respect voor de manier hoe je je in de ziekteperiode van Mieke haar hebt verzorgd en je je daardoor heen hebt geslagen. Gemis is wat blijft net als de fijne herinneringen die je samen hebt. Vergeet die niet en geniet daar elke dag van 🍀. En nu lekker van de vrijheid zonder de druk van voorzieningen, best estimates etc. verder leven. 😉"

Harold Hendriks
Donated 20

"Beste Rob, wat een fantastisch initiatief en een stijlvol afscheid!"

Edwin, Lillian, Tobias En Julian
Donated 20

"Dat je kiest voor een donatie ipv een cadeau past helemaal bij je lieve Rob. Je hebt het hart op de juiste plaats. Geniet van de vrije tijd met onder andere reizen en schilderen. We houden contact!"

Annemiek Nieuwerkerk
Donated 20

"We zullen je gaan missen Rob. Je was een hele fijne en lieve collega! Geniet van al je reisplannen en zeker tot ziens! Annemiek Nieuwerkerk"

Willy
Donated 20

"Wat mooi dat je dit doet, Rob. Veel succes met deze actie!"

Anonymous
Donated 20

Claudia Pol
Donated 20

"Lieve Rob, Ik ben zo dankbaar nog een jaar met je te hebben mogen samenwerken! Ga je enorm missen! Mooie wens om te doneren ipv een kado."

Waffa Bouchlaghmi
Donated 15

"Wat een geweldig initiatief, Rob! Geniet van je welverdiende rust. We gaan je missen..."

Catie Loof
Donated 15

"Rob wat een goed initiatief. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe de komende jaren"

Anonymous
Donated 15

"Rob ik wens je een mooie tijd in goede gezondheid toe."

Marica Wismeijer
Donated 15

"Hi Rob, dit is een mooie investering in de toekomst! Top idee :-)"

Pieter Vermaat
Donated 15

"Beste Rob, Geniet van je pensioen. Ik wens je nog vele jaren, vooral in goede gezondheid."

Anonymous
Donated 10

"Rob,"

Ramona Libinia
Donated 10

"Beste Rob, bedankt voor de samenwerking en begeleiding en ik wens je veel geluk en liefde toe. Gr, Ramona"

Anonymous
Donated 5

Pascal Vrolijk
Donated 5

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.