Robin Los

De Leiden Marathon

Het is gelukt!

Vorige week was het zo ver: match day. En het is gelukt! Zowel het uitlopen van de halve marathon (uiteindelijk in 2u 14min) als het passeren van de 1000 euro grens. Langs deze weg wil ik iedereen die gedineerd en me gesteund heeft bedanken. Extra dank voor de mensen die zondag zijn komen aanmoedigen. Dat gaf echt extra energie. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar Leone, die me niet alleen op zondag maar ook heel veel dagen er voor heeft gesteund, meegedacht bij problemen en gezorgd heeft dat ik tijd had om te trainen. Zonder jou was het me niet gelukt!

Ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt. Als je je hoofd ergens toe zet, je goed voorbereid en alles geeft, dan kun je ontzettend veel. Als iemand me dat geleerd heeft, dan is het Hans wel.

Robin

Aftellen

Over twee weken hoop ik om deze tijd met een goed gevoel thuis op de bank te zitten. Of misschien te liggen met (een beetje) spierpijn. De afgelopen maand is het trainen door het slechte weer in het weekend en de drukte doordeweeks, minder frequent gebeurd dan gewenst. De afgelopen dagen heb ik gelukkig wel weer gelopen om de vorm te verbeteren. Het zal over twee weken een zware beproeving worden, maar ik ben gemotiveerd en kijk er naar uit. Komende twee weken nog even goed aan de bak. 

Ook het werven van sponsors gooien we nog even een schepje bovenop. 1000 euro moet haalbaar zijn! Ken jij nog mensen die geld over hebben voor het KWF? Stuur de link dan gewoon door.  Dank voor alle steun en mooie berichten. 

Meer dan 500 euro! Bedankt!

Wauw! Inmiddels staat de teller al ruim voorbij de 500 euro. Wat een prachtige tussenstand! Bedankt voor de sponsoring en ook voor de leuke en motiverende persoonlijke berichtjes. Ik waardeer het enorm!

Inmiddels heb ik een paar fijne schoenen aangeschaft en ben ik hard aan het trainen. Ik probeer twee maal per week te lopen en verder in de sportschool nog wat bij te klussen. Gisteren heb ik 9 km gelopen onder de 50 minuten. Best een aardig gemiddelde. Vandaag kan ik dat aardig voelen... De gedachte dat ik op 19 mei meer dan twee keer zo veel moet lopen is enigzins angstaanjagend, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het met nog een kleine anderhalve maand trainen, gaat lukken.

Ken je iemand die mij ook kan/wil sponsoren? Voel je nog steeds vrij om mijn sponsorpagina te delen met anderen. Elke donatie motiveert me nog meer om mijn uiterste best te doen en is vooral natuurlijk belangrijk voor het goede doel. 

groet,

Robin

Ik doe mee aan de Leiden 1/2 Marathon

Beste, 

Zoals je waarschijnlijk weet is in juni afgelopen jaar mijn vader, Hans, overleden aan darmkanker. Helaas kwam voor hem alle hulp te laat en kon ik, afgezien van bij hem zijn, niets meer voor hem doen. Maar ik hoop wel iets te kunnen doen voor andere mensen die te maken krijgen met deze ziekte. Door mij te laten sponsoren, probeer ik zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Geld dat wordt ingezet om kanker te bestrijden. 

Op 19 mei loop ik de halve marathon van Leiden als sponsorloop voor het KWF en als eerbetoon aan mijn vader. Hij hield van hardlopen en deed dit meermaals per week. Voor mij wordt het een grotere uitdaging, want ik heb nooit verder dan 10km hardgelopen. Het lopen van de halve marathon is een ambitieus doel, dat me iets te doen geeft en helpt bij het verwerken van mijn verlies. 

Ik hoop dat je mij wilt helpen om een zo groot mogelijk bedrag op te halen. Iedere donatie, groot of klein, waardeer ik enorm. Uiteindelijk doneer je niet voor mij, maar voor iedereen die met kanker te maken kan krijgen. 

Dank je wel! 

Robin

Thank you to my Sponsors

Roos
Donated 94

"Ik rond het bedrag alvast een keer af, sterkte met de training. Hans zou dat het meest waarderen, al dat harde werken! Succes zoon"

Leone
Donated 75

"Heel trots op jou dat je dit doet! Heel veel succes en wij komen je aanmoedigen. Dikke Knuffels Leone en Mila"

Arnaud Van Zandwijk
Donated 70

"Succes Robin."

Nettie Van Der Meij
Donated 50

Hanneke Prent
Donated 50

"Doe je best en sterkte!"

Robin Los
Donated 50

Eveline De Kok
Donated 50

"Beste Robin, Heel erg veel succes met de halve marathon. Een goed doel, dus daar draag ik ook graag mijn steentje aan bij. Hartelijke groet, Eveline en Harm"

Marja
Donated 42

"Dubbel en dwars verdien je sponsoring dus daarom 2 x 21. Courage met het opbouwen."

Karin
Donated 30

"Succes en let op jezelf!"

Hanneke
Donated 28

"Robin, ik wens je heer veel succes. Mooi dat je de uitdaging aandurft. Hanneke"

Carla Meijer
Donated 28

"Dit gaat je lukken. Veel succes"

Gosse & Jeanette
Donated 28

"Mooie actie, goed doel! Heel veel succes."

Marjan Prent
Donated 25

"Robin, bewonderingswaardig doel. Veel succes gewenst!"

Rianne Meester-broertjes
Donated 25

Jan Seinen
Donated 25

Anonymous
Donated 22

"Fijn eerbetoon en heel veel plezier!"

Edwin Feenstra
Donated 21

"Succes! Robin. Niet alleen met de loop, maar ook met het binnenhalen van een mooie opbrengst voor dit goede doel."

John Van Hamersveld
Donated 21

"Ik sponsor je graag voor dit prima doel Robin, voor iedere km een euro! Succes met de voorbereiding!!!"

Frank Van Wamel
Donated 21

"Mooi doel! Heel veel succes met de 21 km. Voor elke kilometer een euro!"

Rinse
Donated 21

"Succes Robin!"

Victor
Donated 20

"Go go go!"

Frank
Donated 20

"Doe je best bro"

Jelle
Donated 20

"Mooi initiatief, succes!"

Tineke Troost
Donated 20

"Hoi Robin, mooie actie! Ik wens je alvast veel succes!"

Peter K
Donated 20

Pieter Van Dommele
Donated 20

"Zet 'm op!"

Anonymous
Donated 20

Cyril
Donated 20

"Zet ‘m op Robin."

Steef
Donated 15

"Succes Robin! Goed dat je dit doet!"

Arjan Zwagerman
Donated 15

"Robin een goede actie voor een goed doel! Zet hem op!"

M&m Wietsma
Donated 15

"Mooie actie met bijzondere gedachte aan je pa!"

Werner Heikens
Donated 11

"Succes!"

Puck Metaal
Donated 10

"Doe je best Robin. Je intentie vinden wij het beste niet of je het aantal kilometers haalt. Veel succes John en Puck"

Joop Van Loenen
Donated 10

"Sterkte met het verlies van je vader en die 21 km doe je met twee vingers in je neus. Succes"

Cindy Geusebroek
Donated 10

"heel veel succes! ook met het trainen, want als je nooit loopt...poehee. maar je kan het ongetwijfeld. Go Go Go! Groetjes, Cindy"

Jan Willem Bos
Donated 10

Oma Bolland
Donated 10

Anonymous
Donated 5