Cure Festival Tilburg

By Steven Voesten

Rave with a cause!

Ongeveer één jaar geleden is Steven Voesten op 20 jarige leeftijd door de behandelingen tegen lymfeklierkanker gegaan. In het verleden is hij veel bezig geweest met evenementen en elektronische muziek (EDM). Voor hem was het dus een logische stap naar Cure Festival, een housefeest waarvan de kaartopbrengst naar KWF-kankerbestrijding gaat.

Na een toffe eerste editie in Kerkrade is dit jaar TILBURG de plek waar het gaat gebeuren. Club PKHS a.k.a Pakhuis steunt dit concept en we hopen zaterdag 20 April een geweldig housefeest neer te zetten in actie voor KWF-kankerbestrijding. Een hele avond genieten van de beste house-muziek met een belangrijke achterliggende gedachte!

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven te maken met kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van CURE FESTIVAL.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.