Wijk4Life

By Tc de Kamp Join Me

Wijk4Life

Drie tennisverenigingen (TC De Kamp Cothen, SVL Langbroek en TV Uitwijk Wijk bij Duurstede) organiseren op 8 september 2018 het tennisevenement Wijk4Life. De opbrengst is bestemd voor de strijd tegen kanker. Iedereen kan deelnemen. Jong en oud. KNLTB-lid of niet. Het inschrijfgeld bedraagt voor volwassenen 19,99 euro en voor kinderen 9,99 euro. We nemen het tegen elkaar op in onderlinge wedstrijden. Bij voldoende animo spelen we op de drie tennisparken tegelijk en zullen de deelnemers gaan reizen. De dag wordt afgesloten met een feest en er volgen nog meer leuke acties. Een unieke dag, voor het goede doel! Geef je op via www.toernooi.nl of mail naar wijk4life@gmail.com!
Iedereen kent helaas wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Een op de drie mensen krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker en het aantal kankerpatienten blijft nog steeds stijgen. Er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek en daarom starten wij deze sportieve actie! Wijk4Life: een (wed)strijd tegen kanker. Een gezellige tennisdag georganiseerd door drie verenigingen in de gemeente Wijk bij Duurstede waarmee we gelijk geld inzamelen voor het goede doel. Een win-win-situatie! Doe mee, gooi een balletje op bij vrienden, familie, je baas. Laat je sponsoren en Tennis4Life op 8 september aanstaande!

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina aangemaakt

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €7.500

Op Wall of fame met meer dan €10.000

pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Ludwik Skowronek
Donated 4.750

Ronald Maarel
Donated 100

"Veel succes, een mooie dag en een mooie totaalopbrengst toegewenst!"

Hans En Heleen Blokland
Donated 100

Ellis Overbeek
Donated 50

"Ik draag graag bij aan dit goede doel. Hoe mooi zal het zijn als het onderzoek van het KWF op een dag zal resulteren in het verslaan van kanker. "

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.