Titus Bouman

MVV, ik ben lief voor jou! Wat geef jij?

Even introduceren:

Welkom op mijn pagina! Hier probeer ik samen met de andere lieve leden van de MVV geld in te zamelen voor het goede doel, en dit jaar doen wij dat voor het KWF. Wij deden dit door middel van een borrel binnen TC de Uithof waar wij al ongeveer 500 euro hebben opgehaald!

En wij zijn nog zeker niet klaar! Wij zijn druk bezig met het organiseren van het LIEFdadigheidstoernooi bij tennisvereniging PVC op 30 mei, waar jij ook bij kan zijn! Of je nou kan tennissen of niet, gezellig wordt het zeker: speel gezellig spelletjes tegen andere teams, doe mee aan de loterij of strijdt binnen de pubquiz: en dat allemaal onder het genot van een pizzatje als lunch en een cocktailtje in de zon!

Later volgt hier nog een inschrijflinkje bij; als je al geintereseerd bent, stuur mij dan even een berichtje!

Mocht je hier nou niet bij kunnen zijn, kan je via deze pagina ook handmatig doneren! Mocht u of uw bedrijf op andere manieren willen helpen, stuur ons dan een mailtje op sponsoringmvv@gmail.com

Ik ben lief voor jou, wat geef jij?

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.