Wij stoppen met roken en gaan doneren!

By Vishandel Schot Tholen Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

Wij willen graag twee vliegen in één klap slaan. Gezonde werknemers en geld ophalen voor kankeronderzoek. Want zowel stoppen met roken als geld ophalen voor kankeronderzoek is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Onze collega's zetten zich dus in en helpen KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker door zelf te stoppen met roken.

Hoe dan? Vishandel Schot Tholen doneert €100,- per werknemer van ons bedrijf die stopt met roken voor minimaal 100 dagen. Als alle deelnemende collega's het volhouden verdubbelen wij dit bedrag. Geef onze collega's dus een steuntje in de rug als je ze ziet en wij doneren wanneer zij het volhouden!

Inmiddels hebben wij 15 collega's die mee doen met deze actie. Er zijn bij ons al veel mensen werkzaam die niet meer roken. Per medewerker doneren wij €100 aan het einde van de looptijd als zij het volhouden, en houden zij het allemaal vol dan verdubbelen wij dit bedrag dus 1500x2= €3000 in totaal!

Motiveer onze collega's en doe zelf ook mee met deze actie. Doneren mag altijd en als je misschien ook wil stoppen met roken, dan is het met een grote groep toch allemaal een stukje makkelijker. 

Thank you to my Sponsors

Ben
Donated 25

"Puike actie!"

Lidewij
Donated 10

"Goed bezig!! Mooi initiatief"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.